Prima imagine cu noul bust al lui Ruby! Vedeta și-a mărit sânii

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu noul bust al lui Ruby! Vedeta și-a mărit sânii © Instagram

Ruby și-a mărit sânii! Cunoscuta cântăreață a fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu câteva zile, iar acum a mers la control pentru a se asigura că este totul bine. Cântăreața a arătat astfel și prima imagine cu noul ei bust. 

Ruby a decis că este vremea pentru o nouă schimbare, mai ales că se confrunta cu o problemă din trecut. Vedeta și-a pus silicoane mai mari și e tare fericită datorită felului în care arată acum. Potrivit spuselor ei, încerca tot timpul să ascundă o problemă estetică, pe care și-ar fi creat-o singură după operația la sâni deoarece s-a întors mult prea repede pe scenă.

"Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie... Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!", a povestit Ruby zilele trecute.

Iată că totul a trecut cu bine, iar Ruby este în perioada de recuperare. Astăzi s-a pozat în cabinetul medicului, acolo unde și-a desfăcut bustiera. A filmat totul, semn că vrea să le arate fanilor că nu se mai ferește să își lase la vedere sânii. 

A vorbit pe larg despre problema sânilor în urmă cu câteva luni. Atunci recunoștea că ea a fost cea care a complicat lucrurile. "Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș. Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme", spunea Ruby.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest