Ruby, lacrimi amare din vacanță: ”Nu mai suport omenirea”. Ce s-a întâmplat cu artista

+3 click pentru
galerie

Ruby, lacrimi amare din vacanță: ”Nu mai suport omenirea”. Ce s-a întâmplat cu artista © captura foto

Pe cât de energică este la televizor, pe atât de sensibilă este când vine vorba despre animale. Ruby, o iubitoare mare de căței și pisici, a izbucnit în lacrimi pe Internet atunci când a vorbit despre patrupede

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și chiar dacă la televizor pare mereu energică și mereu optimistă, în viața reală Ruby suferă din plin atunci când vine vorba despre animalele care se pierd în fiecare zi și pentru care nimeni nu face nimic. Cântăreața deține acasă nouă patrupede ce locuiesc cu ea și de care se ocupă foarte bine, însă pe întreaga planetă sunt sute de mii de animale de companie fără stăpân și în cautate de cineva care să le iubească. 

Artista a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că un cățel s-a pierdut și a făcut dezvăluiri grele despre oameni: ”M-am săturat în fiecare zi să-mi rup sufletul și să-mi fac sânge rău cu toate animalele pierdute și abandonate și chinuite pe străzi, în lume și în univers. Nu mai suport omenirea din cauza asta”, a spus artista pe un site de socializare. 

Cântăreața a făcut un apel la cei ce o urmăresc și îi îndeamnă să facă același gest pe care l-a făcut și ea cu cei 9 căței pe care îi are: ”Vă rog frumos fiți oameni și înțelegeți că animale sunt ale noastre și în grija noastră”.

În ciuda momentul trist, Ruby se relaxează tocmai în Sharm el Sheik alături de iubitul său. Bruneta îşi etalază formele la piscinele de fiţe şi se bucură de peisajele superbe cu aer oriental. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro