Rudele Mariei Nicoară au fost audiate în secret. Ce crede sora mezzosopranei că s-a întâmplat, de fapt

Rudele Mariei Nicoară au fost audiate în secret. Ce crede sora mezzosopranei că s-a întâmplat, de fapt © arhivă

Cazul Mariei Nicoară este învăluit în mister. Rudele mezzosopranei de la Opera Română din Iași au fost audiate în secret de polițiști. Familia solistei a povestit tot ce știa despre relația pe care solista o avea cu soțul ei, pianistul Codrin Nicoară. În continuare însă, nu se știe ce s-a întâmplat, de fapt, în vila din comuna Aroneanu. 

Maria Nicoară a ajuns în comă, la spital, după ce, susțin soacra și soțul, a căzut pe scările din vilă. Mezzosoprana a suferit leziuni grave, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Anchetatorii fac audieri și continuă cercetările pentru a afla dacă totul a fost un accident sau dacă solista a fost împinsă pe scări.

Sora Mariei Macsim Nicoară, Elena Hereș, fost întrebată de jurnaliștii de la BZI: „Credeți că soțul a împins-o pe scări sau că a agresat-o înainte de suna la Ambulanță?”.

Elena Hereș a răspuns că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa soților Nicoară și că nu vrea să facă nicio presupunere până când mezzosoprana nu se însănătoțește și până Poliția nu finalizează ancheta.

„Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor… Nu pot să vă răspund. Nu vreau să fac niciun comentariu până nu se face bine sora mea și până nu se termină ancheta la Poliție. Noi, membrii familiei, vă rugăm să ne respectați decizia de a rămâne discreți. Prioritară este viața surorii mele”, a declarat Elena Hereș. 

De asemenea, Elena Hereș a menționat că există semne de întrebare și pentru familie, doar că acestea au fost comunicate oamenilor legii. Sora mezzosopranei este de părere că Maria Nicoară va avea puterea de a ieși învingătoare din lupta pentru viață.

„A fost o luptătoare și credem că va lupta foarte bine și acum. Suntem convinși că și din această luptă va ieșit învingătoare”, a mai spus Elena Hereș. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro