S-a căsătorit, a devenit mamă, iar acum s-a făcut femeie de afaceri. Cu ce a ajuns să se ocupe Adelina de la MPFM

+3 click pentru
galerie

S-a căsătorit, a devenit mamă, iar acum s-a făcut femeie de afaceri. Cu ce a ajuns să se ocupe Adelina de la MPFM © Facebook

Adelina de la Mireasă pentru fiul meu este una dintre cele mai apreciate foste concurente. Tânăra le-a cucerit inimile fanilor cu bunul său simț pe care l-a arătat de fiecare dată în competiție.

Adelina a intrat în casa dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche. Deși a petrecut o bună bucată de vreme acolo, Adelina nu a reușit să plece de mână cu niciun bărbat. În aceeași situație a fost și fratele ei, Andrei, care, de asemenea, a făcut parte din același sezon cu sora sa. Andrei voia să o întâlnească pe femeia visurilor sale, însă Cupidon i-a arătat că are alte planuri pentru el, astfel că a ieșit din competiție tot singur.

Revenind la sora sa, Adelina, chiar dacă nu s-a îndrăgostit în competiție, tânăra și-a găsit iubirea afară. S-a îndrăgostit, s-a căsătorit și a devenit mămică. Ce să mai, totul îi merge din plin, iar Adelina este cum nu se poate mai recunoscătoare vieții datorită binecuvântărilor pe care le-a primit.

Și pentru că o duce bine în plan personal, Adelina a decis că vrea să acționeze și în plan profesional, astfel că și-a deschis o mică afacere. Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu s-a apucat de confecționat jucării pentru bebeluși.

Aceasta face diferite ornamente care pot fi folosite pentru distracția celor mici. Lucrurile care ies din mâinile ei sunt superbe, iar clienții sunt foarte mulțumiți.

Și trebuie să recunoaștem că, cel puțin din punct de vedere profesional, la fel de bine îi merge și fratelui ei, care s-a lansat în muzică și a început să devină foarte popular pe Youtube.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro