Sărbătoare mare în familia Danei Rogoz. Vedeta este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Sărbătoare mare în familia Danei Rogoz. Vedeta este în culmea fericirii © arhiva

Dana Rogoz a avut parte de o zi plină de emoți în urmă cu o zi. Nepoțelul artistei și-a sărbătorit ziua de naștere, motiv pentru care actrița s-a întâlnit la petrecere cu toată familia. 

Dana Rogoz a avut parte de o zi foarte emoționantă și plină de fericire, ieri. Actrița s-a reunit cu familia sa deoarece nepoțelul acesteia și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta s-a bucurat că și-a revăzut familia, dar și-a adus aminte de băiețul său Vlad cum arată în perioada în care era mic. Vedeta a postat pe contul său de socializare o fotografie cu băiețelul său, iar în scurt timp postarea a reușit să strângă zeci de aprecieri. 

„Azi l-am sarbătorit pe nepoțelul meu, așa că întreaga familie a fost reunită. Pe o scară de la 1 la 9 - așa cum l-a rugat fratele meu pe Vlad să evalueze situația - petrecerea a fost de 10. Și cu această ocazie m-am uitat printre pozele cu Vlad mic și m-am emoționat.”

Dana Rogoz, diagnosticată cu o boală rară

Dana Rogoz are o problemă cu tiroida. Boala de care suferă se numeşte Hashimoto, iar simpatica actriţă urmează şi un tratament în acest sens. Din fericire, ea se simte foarte bine şi nu are probleme cu greutatea, aşa cum se întâmplă cu cele mai multe dintre persoanele care suferă de această afecţiune.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest