Sărbătoare mare în familia lui Nicolae Guță! Se întâmplă la câteva luni de când manelistul a devenit tată pentru a 11-a oară

+3 click pentru
galerie

Sărbătoare mare în familia lui Nicolae Guță! Se întâmplă la câteva luni de când manelistul a devenit tată pentru a 11-a oară © Facebook.com

Este zi de mare sărbătoare în familia lui Nicolae Guță! Celebrul manelist este în culmea fericirii, iar totul se petrece la numai câteva luni de când acesta a devenit tată pentru a 11-a oară. 

În familia lui Nicolae Guță este zi de zi motiv de sărbătoare! Pe contul său de Facebook, manelistul a postat o fotografie cu el și cu fiul său, Nicușor Guță și nu cu orice prilej banal, ci cu ocazia zilei de naștere a acestuia!

„La mulți ani, băiatul meu !! 🆖🆖” a scris Nicolae Guță, în dreptul postării cu fiul său. Așa cum era de așteptat, manelistul a primit numeroase comentarii din partea fanilor, care i-au urat și ei „La mulți ani” lui Nicușor Guță. 

Nicolae Guță s-a îngrășat îngrijorător de mult

După ce a reușit să slăbească extrem de mult, Nicolae Guță se pare că nu a putut sta departe de tentațiile culinare, așa că și-a recăpătat kilogramele. Recent, manelistul s-a afișat cu burta până la glezne, iar fanii au fost șocați de imaginea lui. 

Nicolae Guță s-a tatuat recent pe frunte

Aspectul fizic nu este, însă, singurul lucru care i-a nemulțumit pe fanii lui Nicolae Guță. Manelistul și-a dezamăgit urmăritorii, după ce s-a afișat cu mai multe tatuaje pe frunte. Fanii lui Nicolae Guță sunt de părere că manelistul a cam exagerat și la vârsta lui, nu se cade să facă astfel de gesturi. Cu toate acestea, Nicolae Guță este mândru nevoie mare de aspectul său fizic și nu ratează nicio ocazie să-și etaleze burta și tatuajele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro