Saveta Bogdan, îndurerată de vestea că soțul Mariei Cârneci a murit. "Un om bun, se bucura de cele două nepoțele"

Saveta Bogdan, îndurerată de vestea că soțul Mariei Cârneci a murit. "Un om bun, se bucura de cele două nepoțele" © Arhiva

Soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață astăzi, după o luptă lungă cu o boală grea. Artista de muzică populară trece prin momente delicate și este are nevoie de toată susținerea din partea oamenilor dragi.

Printre colegii de breaslă care și-au exprimat regretul pentru pierderea suferită se numără și Saveta Bogdan, buna prietenă a Mariei Cârneci. Artista de muzică populară spune că l-a văzut pe soțul Mariei Cârneci, Romulus, în această primăvară, la o filmare în provincie. Saveta Bogdan a declarat că soțul Mariei Cârneci se simțea foarte bine și era tare mândru de nepoțelele sale.

"Dumnezeu să îl odihnească pe soțul Mariei Cârneci. L-am văzut primăvara aceasta, ne-am găsit pe la niște filmări prin provincie. Arăta foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am înțeles că a avut o operație, nu știu exact, a avut complicații și așa s-a întâmplat necazul. Sunt alături de Maria, era un om extraordinar, vesel, râdea, dar în fața lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart și gata. Avea o situație frumoasă, a divinizat-o pe Maria. Era fericit că avea două nepoate, se bucura de ele. Zicea că nepoatele sunt lumina ochilor lor.",  a declarat Saveta Bogdan, la Răi Da Buni.

Maria Cârneci are nevoie de susținerea și ajutorul persoanelor dragi pentru a trece peste această cumpănă. Interpreta de muzică populară și soțul ei erau căsăriți de 36 de ani, aveau împreună un fiul, dar și două nepoțele, după care erau topiți. Maria Cârneci a început deja pregătirile pentru cele necesare înmormântării. Trupul neînsuflețit al soțului său va fi depus mâine, la ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro