Saveta Bogdan de urgență la spital. Artista a fost victima unui accident: „Bandajată, vai de capul meu” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Saveta Bogdan de urgență la spital. Artista a fost victima unui accident: „Bandajată, vai de capul meu” VIDEO © captură video

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, dar a fost protagonista unui episod complet neplăcut! Îndrăgita cântăreață Saveta Bogdan a avut un accident casnic și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. 

Saveta Bogdan, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară de la noi a fost victima unui accident casnic ce a adus-o de urgență la spital. Vedeta s-a tăiat la mână și a pierdut foarte mult sânge, iar în SUA, acolo unde se află acum, nu i-a fost deloc ușor să apeleze la medici și să ajungă la spital. Pentru „Agenția VIP”, Saveta Bogdan a povestit totul despre cele întâmplate. 

„M-ați găsit cu mâna...ia uitați! Bandajată, vai de capul meu. Am vrut să fac și eu acolo o mâncare, că ai mei au fost învățați să mănânce numai grătare. La un moment dat m9-a sărit desfăcătorul direct în mână și curgea sângele foarte tare, am umplut tot în casă, curgea sângele ca la chivetă. Am avut impresia că mi-am tăiat o venă acolo, fără să vreau...A curs foarte mult sânge și am fugit repede la spital, deși eu nu am aici asigurare, aici nu te bagă nimeni în seamă și acum să văd cât mă costă. Am stat vreo 3 ore acolo, mi-a curs sânge de am înnebunit. Am 5 copci la mână...Am făcut antitetanos” a spus Saveta Bogdan, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro