Saveta Bogdan, în război cu o colegă de scenă. "Nu te pune cu mine"

+3 click pentru
galerie

Saveta Bogdan, în război cu o colegă de scenă. "Nu te pune cu mine" © Foto: Captură

Saveta Bogdan este o artistă apreciată şi iubită, iar cântările îi vin pe bandă rulantă. Se pare, însă, că acest lucru nu este privit cu ochi buni şi de unii dintre colegii de breaslă care ar fi început să o bârfească.

Invitată la "Star Matinal" de la Antena Stars, Saveta Bogdan a povestit nemulţumită că o colegă de scenă a vorbit despre ea că apare prea des la televizor, dar şi că are prea multe cântări. În stilul său caracteristic, plin de umor, Saveta Bogdan a avut un mesaj pentru colega ei, căreia nu a vrut să-i dea numele.

"Nici la 20 de ani nu am avut atâtea cântări. Şi să mai ştiţi ceva, dragile mele care mai cocotiţi pe acolo. Colegii noştri de branşă fac asta, dar sunt şi colegi care sunt extraordinari de drăguţi. Şi sunt unii colegi care spun că de ce o tot invitaţi pe baba asta. Bă, sunt o babă frumoasă. Una dintre cele care a zis face parte dintre cei care cântă altă zonă, eu cânt Ardealul. Şi are ce are cu mine. Draga mea, nu vrea să-ţi dau numele, să ştii că este loc pentru toată lumea şi pentru tine şi pentru mine. Şi nu te pune cu mine că fac audienţă mai mare faţă de tine", a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro