O artistă de la noi pleacă din ţară. Ultima apariţie la tv

+3 click pentru
galerie

O artistă de la noi pleacă din ţară. Ultima apariţie la tv © Foto: Facebook

O artistă iubită de la noi pleacă din ţară. Saveta Bogdan, îndrăgita cântăreaţă de muzică populară pleacă tocmai în America, iar astăzi a apărut pentru ultima dată la tv, la "Star Matinal" de la Antena Stars, înainte de voiajul peste Ocean.

Saveta Bogdan obişnuieşte ca în fiecare vară să plece în America pentru că acolo locuieşte fata ei. În plus, anul acesta, artista nu pleacă doar în vacanţă, ci şi cu treabă pentru că va cânta pe un vas de croazieră. Chiar dacă îşi lasă iubitul în ţară, pe domnul avocat, Saveta Bogdan este decisă să se întoarcă la toamnă cu forţe proaspete.

"Nu o să fie pauză, că o să mă vadă lumea şi acolo. O să stau o perioadă pe vas pentru că şi-au luat şi fata şi ginerele meu concediu. Voi cânta pentru români şi pentru străini. Voi cânta live. Acolo voi cânta muzică românească veche. Dacă vor le cânt şi în franceză, engleză şi în turceşte. Domnul avocat a început să se obişnuiască cu gândul că plec. Mi-a spus să nu mai plec, să mai vină şi ei", a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro