Saveta Bogdan, cadou de senzaţie de la iubit, de Valentine’s day. "Sunt îndrăgostită şi iubesc"

+3 click pentru
galerie

Saveta Bogdan, cadou de senzaţie de la iubit, de Valentine’s day. "Sunt îndrăgostită şi iubesc" © Foto: Facebook

Se spune că dragostea nu are vârstă, iar zicala pare să se aplice cu vârf şi îndesat în cazul unei îndrăgite artiste de la noi. Saveta Bogdan a făcut declaraţii exclusive la Antena Stars despre iubirea pe care o traieste la 73 ani!

Şi nu numai atât! Vedeta a mărturisit şi ce cadou a primit de Ziua îndrăgostiţilor, de la iubitul ei, plecat peste hotare! Saveta Bogdan are o relaţie serioasă cu un bărbat care o iubeşte, o respectă şi care îi oferă liniştea şi încrederea de care are nevoie.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Saveta Bogdan, noua prezentatoare de la "Acces Direct". "Nu mai înţelegeam nimic"

"Sunt îndrăgostită, iubesc, iar acest trandafir este de la iubitul meu, aseară, unde eu cânt, mi-a trimis un trandafir că e plecat din țara, m-a sunat la telefon și mi-a zis La mulți ani. El are un proces acolo și se va întoarce de Dragobete să sărbătorim în stil românesc. Sunt îndrăgostită pentru că am un om care mă respectă și care mă iubește foarte mult și eu așa cred că îl iubesc și eu pe el foarte mult. Eu cred că dragostea vieții este acel om care ține la tine și te respectă are ceva pentru tine. Cea mai mare iubire a mea este pentru Dumnezeu, pentru fata mea, dragostea vieții poate să fie și asta, după ce am terminat divorțul am stat foarte mulţi ani singură", a spus Saveta Bogdan.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro