Scandal în lumea maneliştilor. Cât a cerut Dani Mocanu să cânte alături de Liviu Puştiu! "Adică mă ajută să mă lansez"

Scandal în lumea maneliştilor. Cât a cerut Dani Mocanu să cânte alături de Liviu Puştiu! "Adică mă ajută să mă lansez" © arhivă

Probleme după probleme în lumea maneliştilor? Liviu Puştiu aruncă cuvinte grele la adresa lui Dani Mocanu! Potrivit celor scrise de el pe reţelele de socializare, Dani Mocanu ar fi cerut bani grei în plus pentru o piesă, doar pentru a-l ajuta să se relanseze.

De ceva vreme, Dani Mocanu rupe topurile! Nici Liviu Puştiu nu o duce rău, dar trebuie să recunoaştem că nu îl depăşeşte pe Dani Mocanu la primele locuri în trending. Acest lucru pare să fie motivul unui nou scandal în lumea maneliştilor.

Liviu Puştiu a postat un mesaj pe reţelele de socializare care a atras imediat atenţia. Se pare că o rudă a lui Bidi de la Milano a dorit ca Liviu Puştiu şi Dani Mocanu să lucreze împreună la o piesă, pentru el. Când a vorbit cu Dani Mocanu despre asta însă, lucrurile ar fi luat-o razna! 

Liviu Puştiu susţine că Dani Mocanu a cerut 5.000 de euro să cânte alături de el, cu 2.000 de euro mai mult decât dacă ar cânta singur. Motivul? Aşa l-ar ajuta să se relanseze! Afirmaţie care, desigur, l-a evervat la culme pe Liviu Puştiu

Artistul a ţinut să-i transmită public lui Dani Mocanu că un mesaj, în care a atras atenţia asupra faptului că el este unul dintre cei care au inventat acest gen muzical.

"Un prieten de la Milano, mai exact cumnatul lui Bidi de la Milano, a vrut să-i facă Dani Mocanu alături de mine o melodie. Şi Dani Mocanu a zis că dacă va cânta cu mine, vrea 5000 de euro. Dacă va cânta singur, vrea 3000 de euro... Adică mă ajută să mă lansez. Dani Mocanu, noi ăştia mai vechi am inventat genul ăsta nenicule... Tu ai auzit de Dan Armeanca, Adrian Minune, de Vijelie, de Florin Salam, de Liviu Puştiu...? Ai auzit şi tu de ăştia?", a scris Liviu Puştiu pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro