Scandal de proporţii la "Like a Star"! Gabriela Cristea, foc şi pară în direct: "Îmi jigniţi inteligenţa". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Scandal de proporţii la "Like a Star"! Gabriela Cristea, foc şi pară în direct: "Îmi jigniţi inteligenţa" © captură video

Ce se întâmplă când între concurenţii emisiunii "Like a Star" izbucneşte un conflict? Ei bine, Gabriela Cristea le ascultă nemulţumirile şi... încearcă să le rezolve! Moderatoarea de la Antena Stars a fost pusă în faţa unei situaţii greu de imaginat în ediţia de luni seară.

Fetele şi băieţii de la "Like a Star" au pornit un adevărat război, în direct. Nemulţumirile? Ionatan, liderul casei de săptămâna aceasta a venit cu o propunere, pardon... o regulă, care spune că fetele, în fiecare seară, trebuie să le facă striptease băieţilor.

Desigur că domnişoarelor nu le-a convenit acest lucru, iar de aici până la jigniri a fost doar un pas. Gabriela Cristea i-a explicat lui Ionatan că nu a procedat bine şi i-a sfătuit pe toţi concurenţii să ţină cont mai mult de felul în care propun activităţi.

"Eu le-aş fi lăsat pe fete să-şi pună imaginaţia la treabă! Într-o seară jucaţi karaoke, într-o seară jucaţi mima, într-o seară stand-up comedy şi tot aşa. Voi vreţi să vă evidenţiaţi, dar prin ce?", le-a spus Gabriela Cristea.

"Dar tu puteai să spui că partea de amuzament revine fetelor. O nuanţă schimbă tot", a mai completat moderatoarea.

Fetele au intervenit şi le-au explicat din nou băieţilor că aşa ceva este imposibil:"N-o să dansăm special pentru voi. Voi să staţi jos şi noi să dansăm. Despre ce vorbim?!"

Într-un final, după ce a realizat situaţia creată, Ionatan a afirmat că nu are de gând să se mai certe cu nimeni, în această săptămână, când se bucură de rolul de "lider al casei". 

Gabriela Cristea a ţinut să le atragă atenţia concurenţilor pentru jignirile aduse unul la adresa celuilalt, în acest scandal. Frumoasa moderatoare de la Antena Stars a pus piciorul în prag imediat şi a reuşit astfel, să calmeze spiritele.

"Nu ar trebui să vă întreb ce înseamnă maniere şi reguli de bun simţ, serios. Chiar mi se pare că mă jigniţi şi îmi jigniţi inteligenţa. Mă faceţi să cred că nu sunteţi cei pe care îi credeam. Fără jigniri, fără violenţă verbală", a mai spus Gabriela Cristea.

Emisiunea "Like a Star" este difuzată la Antena Stars, de luni până vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro