Scandal la început de an! Costel Biju şi-a gonit fiica, de 9 luni, pe drumuri?

Scandal la început de an! Costel Biju şi-a gonit fiica, de 9 luni, pe drumuri? © captura video

Fără un acoperiş deasupra capului şi cu bebeluşul în braţe, Flori, cea care i-a fost amantă manelistului, e disperată! Familia lui Biju i-a pus gând rău?

Flori, fosta amantă a celebrului manelist Costel Biju, tună şi fulgeră. Tânăra acuză că, în prag de Crăciun, familia manelistului ar fi dat-o afară din garsoniera luată în chirei chiar de câtăreţ. 

Şi mai grav e că, acuză Flori, familia lui Biju nu ar fi alungat-o doar pe ea, ci şi pe fetiţa pe care cei doi o au împreună. Un bebeluş de doar nouă luni! Mai mult, Biju le-ar fi lăsat pe Flori şi pe fetiţa lor, mai multe zile, fără nimic de mâncare! Iar acuzaţiile Florentinei nu se opresc aici. Despre ameninţările pe care Flori le-ar primi, zilnic, de familia manelistului, dar şi despre bătaia pe care ar fi încasat-o de la Biju, a povestit chiar Flori, în platoul Acces Direct.

"A plătit şase luni chiria, după am fost dată afară. El îşi pune familia pe capul meu, nu vine el să vorbească. El nu a recunoscut oficial, în acte, fetiţa. Toată familia mi-a vorbit urât. A venit la mine de dimineață, era beat, mi-a dat cu pumnii și cu palmele. Mi-a dat cinci milioane, dar aveam nevoie de mai mult.", a declarat Flori, amanta lui Costel Biju. 

"Acestei femei i s-a luat chirie pe șase luni, de mila acelui copil. A fost de acord, am poze în care este îmbrăcat cu trei rânduri de haine. Lasă mesaje pe Facebook în care blesteamă, îmi înjură copiii. Cheltuie banii de la noi pe alte lucruri, pe haine. Ea nu este capabilă să crească un copil, ea încă practică prostituția și are crize depresive.", a spus și soția lui Costel Biju. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro