Scandal monstru în casa Like a Star. Mădălin, atacat de fete după ce i-a adresat replici dure Larisei: ”Ți-am zis să o lași în pace”

+3 click pentru
galerie

Scandal monstru în casa Like a Star. Mădălin, atacat de fete după ce i-a adresat replici dure Larisei: ”Ți-am zis să o lași în pace” © captura foto

Lucrurile încep să ia o altă întorsătură în casa Like a Star. Chiar dacă au venit să-și arate calitățile: că sunt cei mai buni, mai mulți concurenți sunt puși pe scandal. 

În casa Like a Star lucrurile încep să degenereze. Dacă mai mulți participanți au venit în emisiunea pentru a se promova și a-și arătă calitațile că sunt cei mai buni, alții sunt puși pe scandal, iar acest lucru s-a întâmplat în această seară în emisiunea de la Antena Stars.

Mădălin, unul dintre concurenții a avut replci dure și tăioase la adresa Larisei. Cei doi au provocat un adevărat scandal la care prietenele concurentei nu aveau cum să lipsească și l-au luat pe tânăr în vizor imediat după ce acesta i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare bunei lor prietene, Larisa.

”Te-am bagat prea mult în seamă și ți-ai luat-o în cap. Tu ai impresia ca mi-a plăcut vreodată de tine?”, a fost doar o una dintre replicile dure pe care concurentul i le-a adresat tinerei. Nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos și la rândul său i-a oferit lui Mădălin mai multe cuvinte ce l-au înfuriat la culme.

Bineînteles, în apărarea prietenei sale, Larisa, Ana, dar și celelalte concurente prietene cu Larisa au venit la Mădălin și l-au bruscat, tânăra fiind ținută cu forța de către concurente pentru a nu-l ataca dur pe aceasta. ”Ți-am zis să o lași în pace”, a spus concurenta.

Spiritele nu s-au calmat, iar în casa Like a Star s-a produs un adevărat război între tinerele înfuriate și Mădălin, cel care avea ceva de împărțit cu Larisa. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro