VIDEO / Scandal de proporții în casa „Like a Star”. Nicoleta Dragne îl desființează pe Tavi: „Oamenii de acasă nu știu că m-ai înșelat”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Scandal de proporții în casa „Like a Star”. Nicoleta Dragne îl desființează pe Tavi: „Oamenii de acasă nu știu că m-ai înșelat” © captură Video

Scandalul din casa „Like a Star” dintre Nicoleta Dragne și Tavi continuă. Cei doi și-au spus replici dure unul altuia și se pare că nimeni nu vrea să cedeze. Așa cum este normal într-o ceartă, fiecare dintre ei are o altă versiune a întâmplărilor. 

Nu mai este nicio noutate pentru telespectatorii emisiunii „Like a Star” faptul că Tavi este un bărbat extrem de gelos. Acesta a avut mai multe episoade în care și-a arătat gelozia față de acțiunile Nicoletei Dragne. Acum, se pare că între cei doi a izbucnit un scandal de proporții. 

Nicoleta Dragne a mărturisit că părerea ei este că ea și Tavi au avut o relație asumată. Pe de altă parte, Tavi are o altă versiune și spune că relația cu Nicoleta a fost doar în interiorul casei „Like a Star”. Cei doi și-au aruncat replici dure și se pare că niciunul dintre ei nu a vrut deloc să cedeze. 

„Cică nu am avut o relație. Încercam să-ți arăt ție că am avut o relație. Aseară tu ai dormit cu mine în pat. 

Oamenii de acasă nici nu știu că m-ai înșelat. Îi plac femeile, înșeală. Când te duci la baie, se culcă cu alta. Atunci când un bărbat iubește o femeie și știe că ea este una și bună, încearcă să o cucerească pe femeie, se comportă frumos. Tu ce făceai? Dacă aveam eu o pasă mai proastă, imediat te duceai lângă alta. Eu nu te-am înșelat. Tu pe mine m-ai înșelat într-o lună, cu 2” a spus Nicoleta Dragne, extrem de nervoasă. 

Nici Tavi nu s-a lăsat mai prejos și i-a mărturisit Nicoletei Dragne faptul că ea i-a dat motive să fie gelos și a văzut în ea femeia pe care și-a dorit-o alături pentru toată viața. Cu toate acestea, Tavi nu a știut să spună exact ce anume l-a nemulțumit la Nicoleta Dragne. 

„Eu consider că am avut o relație doar de casă, o relație între noi ăștia de aici, din casă. Exact așa mi-a demonstrat ea. Am primit mesaje de la voi și vă mulțumesc din suflet, mi-ați spus că mă implic, iar ea îmi oferă indiferență. Eu am greșit mult, acum mi-aș dori una și bună. Nicoleta mi se părea a fi una și bună, dar nu mi-a demonstrat că vrea o relație. Ea nu mi-a oferit ceea ce îmi doream. Eu la televizor am părut gelos, dar nu sunt așa. Când o persoană îți dă motive, ești gelos, normal” a spus și Tavi, la „Like a Star”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro