Scandal monstru în casa ”Like a Star”. Paul joacă la mai multe capete, iar Ionatan a sărit la bătaie

+3 click pentru
galerie

Scandal monstru în casa ”Like a Star”. Paul joacă la mai multe capete, iar Ionatan a sărit la bătaie © captura foto

Stând non-stop în casa ”Like a Star” este inevitabil să nu apară situații mai puțin plăcute între concurenți. Paul, unul dintre băieți încearcă să fie un macho și își încearcă norocul la multe fete, moment în care a fost surprins de iubitul Anei, Ionatan. De aici a început o adevărată aventură.

Casa „Like a Star” este locul unde concurenți își etalează talentul pentru a fi votați de cei de acasă ca fiind cei mai buni, însă nu doar acesta este lucrul pe care ei îl pot face. Deja se formează cupluri, iar odată ce acestea sunt formate apar și tensiunile. Liviu, unul din concurenți se pare că joacă la mai multe capete și își încearcă norocul cu mai multe fete. A venit și rândul Anei, cea care se pare că este într-o releție cu Ionatan. Tânărul a încercat să-i fure un sărut, moment în care Ionantan a pășit în cameră. Atunci a izbucnit un întreg scandal, iar Ionatan, nervos fiind pe situația creată, a încercat să sară la bătaie. 

Nici Diana, iubita lui Liviu, nu a reacționat bine atunci când a aflat că iubitul său a vrut să sărute o altă concurentă. ”Nu îți e puțină rușine?”, au fost câteva dintre cuvintele pe care aceasta i le-a adresat bărbatului care credea că este îndrăgostit de ea și nu are ochi și pentru alte fete. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro