Scandalul continuă! Cu ce l-au prins poliţiştii pe What's Up asupra sa, după ce iubita l-a reclamat pentru agresiune

+2 click pentru
galerie

Scandalul continuă! Cu ce l-au prins poliţiştii pe What's Up asupra sa, după ce iubita l-a reclamat pentru agresiune © spynews.ro

Ies la iveală detalii uimitoare în cazul lui What’s Up, la o zi după ce a fost luat pe sus de poliţişti, în urma unui apel la 112, efectuat de iubita lui, Alice Badea, conform comunicatului oficial al poliţiei. Pare-se că nu numai limbajul colorat i-a complicat situaţia în faţa legii, ci şi ce s-a găsit asupra sa.

What’s Up a ajuns pe mâinile oamenilor legii luni seară, după ce Alice Badea a sunat la 112 şi a anunţat că "fostul prieten o agresează". Ajunşi la scara blocului din centrul Capitalei, poliţiştii au dat nas în nas cu artistul. Acesta însă, a trecut pe lângă ei ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Alice Badea le-a comunicat ulterior poliţiştilor că despre el era vorba, aşa că au făcut stânga împrejur şi l-au surprins pe What’s Up pregătit să plece, pe trotinetă.

A refuzat să stea de vorbă cu oamenii legii şi, după ce pornise la drum, a fost oprit. În acel moment, s-a dat startul scandalului. What’s Up a ajuns la secţia de poliţie şi apoi la Parchet.

S-a ales cu dosar de ultraj

Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că What’s Up a avut un limbaj foarte colorat cu oamenii legii, ajungând rapid şi la ameninţări: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”. Şi asta nu e tot, când a fost pus la pământul, artistul şi-a înfipt dinţii în piciorul unuia dintre poliţişti.

În urma scandalului, s-a ales cu un dosar de ultraj şi a fost pus sub control judiciar. 

Ce au găsit poliţiştii asupra sa

Şi cum toate aceste lucruri parcă nu erau de ajuns, în urma controlului corporal, poliţiştii au găsit şi droguri asupra sa, potrivit g4media.ro.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro