EXCLUSIV! Bombă! Unde l-a mușcat What’s Up pe un polițist care îl pusese la pământ. Urla ca un nebun: „Vă bat de vă sparg!”

+2 click pentru
galerie

EXCLUSIV! Bombă! Unde l-a mușcat What’s Up pe un polițist care îl pusese la pământ. Urla ca un nebun © spynews.ro

Continuă să apară informații uluitoare din scandalul momentului! După ce What’s Up a fost luat pe sus de polițiști, pentru că ar fi devenit violent cu iubita lui, s-a format un bulgăre de zăpadă care s-a tot rostogolit până l-a pomenit pe artist cu un dosar de ultraj. Acum, în exclusivitate, Spynews.ro dezvăluie și care este motivul incredibil pentru care oamenii legii au ajuns la această decizie.

Luni speară, Spynews.ro a oferit primele imagini cu scandalul în care este implicat What’s Up. De la momentul când au ajuns polițiștii, până noaptea târziu, când artistul a plecat de la secție cu iubita de mână, v-am ținut la curent. O facem în continuare!

Se știe deja că artistul nu prea a cooperat cu polițiștii, însă „nu a cooperat” este o totală subapreciere, având în vedere că What’s Up a avut un comportament mai degrabă comun în Vestul Sălbatic. Potrivit surselor Spynews.ro, cântărețul a avut un limbaj foarte colorat cu oamenii legii, pe care i-a amenințat: „Vă rup picioarele! Vin cu băieții și vă bat de vă sparg!”

Și de parcă amenințările cu tentă ușor interlopă nu au fost de ajuns, artistul a trecut și la fapte. Atunci când polițiștii l-au pus la pământ, cântărețul și-a înfipt dinții în piciorul unuia dintre ei. Da – a mușcat un polițist de picior! Și, uite așa, s-a ales cu un dosar de ultraj.

A fugit de polițiști cu trotineta

Informațiile bombă nu se opresc aici. Tot sursele Spynews.ro, bine informate ca întotdeauna, au aflat și alte detalii despre scandalul lui What's Up, unele care aduc cu o scenetă din „Benny Hill”. Atunci când au fost chemați să intervină, polițiștii habar n-aveau că era vorba despre nimeni altul decât celebrul cântăreț. 

Odată ajunși în scara blocului, au dat nas în nas cu What's Up, care a trecut lejer pe lângă oamenii legii. Când s-au întâlnit cu iubita lui, aceasta i-a informat că „inculpatul” tocmai a trecut pe lângă ei și că despre el era vorba. Ce a urmat? Ei bine, polițiștii au făcut stânga împrejur și s-au dus pe urmele artistului, care s-a urcat frumos pe trotinetă, susținând că nu vrea să stea de vorbă cu „organele”. 

Și s-a pus pe fugă - cu trotineta. Polițiștii l-au oprit la un moment dat, evident, moment când s-a dezlănțuit toată harababura.

What’s Up a fost dus la secție în cătușe

Vă reamintim că scandalul a izbucnit luni seară, atunci când Alice, iubita cântărețului, a sunat la 112. Între cei doi a avut un conflict, în urma căruia What’s Up ar fi devenit violent. Speriată, violonista a cerut ajutorul oamenilor legii, care s-au deplasat la locuința tinerei.

Lucrurile au continuat să degenereze, iar artistul a devenit recalcitrant cu polițiștii, care l-au încătușat și l-au dus la audieri. De la secție a plecat după câteva ore, culmea, cu iubita de mână.

Pentru faptele sale, What’s Up s-a ales cu un dosar de ultraj și a fost pus sub control judiciar. Așadar, conform legii, artistul va fi nevoit să meargă lunar la Poliție, pentru a semna un catastif, dovada că nu fuge de răspunderea penală. În caz contrar, va ajunge după gratii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro