VIDEO PAPARAZZI/ What's Up și iubita, din nou împreună. Ce s-a întâmplat cu artistul după ce a fost săltat de polițiști

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI/ What's Up și iubita, din nou împreună. Ce s-a întâmplat cu artistul după ce a fost săltat de polițiști © paparazzi

Seara de luni a zguduit showbizul românesc. Cântărețul What's Up a fost săltat de polițiști, după ce ,se pare, că și-a agresat iubita. Mai mult, artistul a fost recalcitrant cu oamenii legii care l-au dus de urgență, încătușat, la poliție. Târziu în noapte, cântărețul a ajuns la domiciliu cu partenera de viață. 

Lumea showbizului a fost, luni seară, șocată de un scandal de proporți în care artistul What's Up a fost implicat. Cântărețul se pare că fost violent cu noua lui iubită, Alice Badea, iar aceasta a anunțat organele de poliție. Polițiștii au ajuns la domiciliul tinerei, însă artistul a reacționat violent și cu aceștia, aducându-le numai injurii, dar și comportându-se violent fizic cu unul dintre poliști. 

Pentru că nu se putea controla, What's Up a fost ridicat de oamenii legii și dus către secția de poliție, unde de îndată au ajuns la fața locului și părinții acestuia, dar și câțiva prieteni. După zeci de minute petrecute în secția de poliție, What's a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București pentru a se continua ancheta deja începută. 

În imaginiile surprinse de paparazzi SpyNews.ro se poate observa că la la fața locului a ajuns și Alice Badea. Pentru o clipă spiritele s-au mai calmat și se pare What's a ținut să discute cu iubita lui și să-și rezolve probleme cu calm. Din păcate pentru What's Up, fapta săvârșită nu poate fi iertată, iar cel mai probabil cântărețul se află sub control judiciar, fiind adus într-un final la o altă secție de poliție din Capitală, în proximitatea locuinției lui. 

Înainte să intre în secția de Poliție, What's Up o ține pe iubita lui de mână, ca și cu nimic nu s-ar fi întâmplat și intră în incintă. După zeci de minute, ies tot împreună și se urcă într-o mașină cu destinația... acasă. Cântărețul merge greu, iar răspunsul lui a fost unul simplu și ironic: ”M-am lovit de gard”. Chiar dacă gestul lui a fost unul violent, What's Up afirmă că ”ne iubim maxim” atunci când a fost întrebat de paparazzi Spynews despre situația în care se află cu iubita lui, Alice. 

Din nou împreună, la domiciliul cântărețului 

Târziu în noapte, după mai bine de 6 ore, What's Up și Alice Badea au ajuns la domiciliul cântărețului, iar în orele următoare vă vom prezenta mai multe detalii despre cum s-a ajuns la situația creată și care a fost motivul pentru care celebrul cântăreț a aplelat la violență cu partenera sa de viață

Iubita artistului nu vrea să depună plângere

Deși în comunicatul oficial al poliției este specificat faptul că Alice Badea, iubita lui What`s Up a fost cea care a sunat la 112, spunându-le oamenilor legii că acesta a agresat-o fizic, ulterior, tânăra a negat totul și, mai mult de atât, nici nu va depune plângere împotriva lui. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro