Scrisoarea profundă a lui Codin Maticiuc pentru copilul său. "Tu eşti eu, doar că mai bun"

+3 click pentru
galerie

Codin Maticiuc urmează să devină tată © Foto: Instagram

Codin Maticiuc a transmis o scrisoare emoţionantă viitorului său copil când nici prin minte nu se gândea că acesta ar putea veni în viaţa lui atât de repede. Iată, însă, că marele vis i s-a împlinit, iar Spynews.ro a anunţat în exclusivitate că Maticiuc urmează să devină tată în doar câteva luni.

Codin Maticiuc şi-a dorit foarte mult să devină tată, iar Universul a complotat în favoarea lui. Nu în zadar se spune că ai grijă ce îţi doreşti că se poate îndeplini. În urmă cu doar câteva luni, Codin Maticiuc le arăta prietenilor virtuali o scrisoare publică către copilul lui. Nici prin minte nu-i trecea, că peste câteva luni, acea scrisoare ar putea să i-o citească faţă în faţă copilaşului său.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! Bomba începutului de an în lumea mondenă! Codin Maticiuc va deveni tătic! Avem primele imagini cu graviduţa! Are o burtică superbă

"Ma gândesc la tine

Ma gândesc la tine. Sunt cincisprezece ani de când o fac. Mi se întâmpla când sunt treaz și câteodată chiar și când sunt afumat. Mi se întâmpla când sunt singur sau cu prietenii in jur. Vara când e foarte cald și iarna când stau mult in casa. Mi se întâmpla mereu când ploua.

Ma gândesc la tine si știu ca ne vom înțelege bine. N-are cum sa fie altfel căci noi ne iubim. N-are cum sa fie altfel căci suntem la fel. Avem aceleași vise, sistem de valori și tristeti.

Ma gândesc la tine. Tu ești eu doar ca mai bun. Esti varianta mea 2.0. Esti poza mea de pe Instagram dacă as folosi filtre d’alea penibile.

Ma gândesc la tine deși încă nu ești. Cel puțin fizic căci in mine ești de ceva vreme. Recunosc ca sper sa fii baiat. Doar pentru ca dacă as avea fata cred ca as iubi-o prea pătimaș. Cu gelozii și posesivitate. Dacă ai fi fata mi-e teama ca n-as ști sa ma port cu tine cum n-am știut sa ma port cu nicio fata din viața mea. Dacă ai fi fata te-aș învața sa fii independenta. Te-aș învața cum sa te comporți cu bărbații ca sa le devii si otrava si antidot. Totuși pentru mine ai fi drog cum n-ai fi pentru altul.

Ma gândesc la tine. Ma gândesc ca dacă baiat ai fi te-aș învața sa trăiești. Te-aș lasa sa și greșești doar ca sa crești. Ți-aș spune tot ce eu n-am știut când am avut vârstele tale. Te-aș învața cum sa le iubești și te-aș ruga sa nu le rănești dar am sa înțeleg de o vei face și voi pune asta pe seama genelor proaste transmise tot de mine.

Ma gândesc la tine. Și nu-mi pasa dacă vei fi fata sau baiat. Vreau sa faci doar ce-ti place dar vreau să-ți placa ceva. Și vreau ca acel ceva să-l faci bine și cu pasiune. Nu insist sa te naști in Romania dar vreau sa crești aici. Măcar cât tine de mine. Vreau sa cunosti țara asta cu bune și cu rele și cândva sa fie mai putine rele in ea datorită tie. Vreau sa vorbești fluent măcar doua limbi străine dar sa gândești și sa înjuri in romană.

Ma gândesc la tine și îți promit ca n-am sa te bat la cap dacă nu știi la scoala dar am sa te bat la propriu dacă nu știi sa spui “buna ziua”, “multumesc” și “la revedere”. Va trebui sa respecți mai mult femeia de serviciu decât patronul. Și ghici ce? Abia atunci te va respecta și patronul.

Ma gândesc la tine și îți spun ca nu-ti va lipsi nimic. Nimic important. Educația aleasa și călătoriile. Filmul, muzica si teatrul. Poate doar hainele scumpe. Nu te ajuta la nimic, puștiule, crede-ma pe cuvânt. Chiar dimpotrivă. Am învățat și eu dar destul de târziu. Bine, recunosc, mai strict voi fi cu băiatul aici. Fata de vei fi, vei prinde câteva gentuțe. Pentru Birkin însă va trebui sa muncești, însă. Ma gândesc la tine și ma întreb de ce nu vii încă. Probabil știi tu mai bine când e momentul nostru", scris Codin Maticiuc şi iată că momentul a sosit, doar câteva luni îl ami despart pe Codin Maticiuc de întâlnirea cu copilul său.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro