EXCLUSIV! Bomba începutului de an în lumea mondenă! Codin Maticiuc va deveni tătic! Avem primele imagini cu graviduţa! Are o burtică superbă

+8 click pentru
galerie

Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, detonează bomba începutului de an în showbiz! Codin Maticiuc, cel mai râvnit burlac din ţară, urmează să devină tătic! Paparazzii noştri au imagini exclusive cu cea care îi va dărui celebrului crai primul copil.

Da, aţi citit bine! Codin Maticiuc, bărbatul care a „marcat” la o groază de femei celebre din România, omul despre care gurile rele spuneau că nu are leac şi că nu se va cuminţi niciodată, le dă decisiva tuturor cârcotaşilor.

Când nimeni nu se aştepta, renumitul „Don Juan” a lăsat însărcinată o frumuseţe de brunetă. Ba mai mult, parcă dornic să-i facă pe duşmani să crape de invidie, tânărul teribil al Capitalei îşi asumă statutul de viitor tătic.

Recent, Codin Maticiuc şi cea care urmează să-i dăruiască un copil şi-au făcut apariţia într-un mall din Capitală. După ce au intrat în câteva magazine de fiţe, cei doi viitori părinţi s-au oprit într-o librărie, dorinci să vadă ce cărţi au mai apărut.

Cunoscut pentru faptul că este pasionat de lectură, Codin Maticiuc - chiar el autor al unei lucrări (n.r. - „Consumatorul de suflete”) - a studiat cu atenţie mai multe titluri ale unor cărţi aflate pe rafturi. La fel a procedat şi tânăra care îl va face tată în scurt timp.

La un moment dat, celebrul crai şi bruneta respectivă care, fără să exagerăm, are o burtică de toată frumuseţea, au discutat despre operele din librărie. Evident, precum un adevărat om pasionat de cultură, Codin Maticiuc nu a plecat acasă cu mâna goală. El şi-a cumpărat o carte. Apoi, fericit lângă cea care urmează să-l facă, fără îndoială, cel mai fericit tătic din România, a ieşit din librărie.

A ales numele copilului

Într-o postare publică, în vara anului trecut, Codin Maticiuc a anunțat că a ales numele pe care îl vor purta copiii săi.

"Pe băiatul meu îl va chema Ion și pe fata mea Smaranda. Știu ce o să zici. Nu vreau să aud. Asta va fi singura noastră ceartă. Vreau să îi creștem în România și să îi botezăm ortodox. Nu cred că întâmplător m-a lăsat cineva pe aici", a scris Codin Maticiuc.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cu muşchii încordaţi, Liviu Vârciu e unul dintre cei mai tari bărbaţi! Imaginile pe care toate femeile doreau să le vadă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali se ţine de aroganţe! Blondina şi-a cumpărat un bolid de peste 100.000 de euro

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro