Se întâmplă la aproape o lună de la moarte! Mesajul tulburător apărut pe mormântul lui Mihai Constantinescu

+3 click pentru
galerie

Se întâmplă la aproape o lună de la moarte! Mesajul tulburător apărut pe mormântul lui Mihai Constantinescu © Arhivă

Mai sunt câteva zile și se împlinește o lună de la moartea lui Mihai Constatinescu. Regretatul artist a încetat din viață la 73 de ani, după ce s-a luptat aproape toată viața cu probleme serioase la inimă. Mormântul lui este în continuare un loc de pelerinaj pentru apropiați și fani, care aduc zilnic diverse omagii pentru îndrăgitul artist.

Chiar recent, la mormântul lui Mihai Constantinescu a apărut un mesaj tulburător, garantat să stârnească lacrimile celor care trec pe acolo. Mai exact, este vorba despre o scrisoare, adusă de un admirator la locul de veci al artistului, din cimitirul Ghencea Militar din București.

Mesaj tulburător la mormântul lui Mihai Constantinescu

Printre flori, coroane și lumânări, își fac frecvent apariția și scrisori lăsate de cei care l-au îndrăgit și admirat pe Mihai Constantinescu.

„E o pierdere imensă în România toată/s-a stins cel ce-a cântat O lume minunată”, sunt câteva dintre cuvintele așternute la mormântul artistului.

Altcineva a scris: „Cu creionul pe hârtie/i-am desenat această elegie.”

Mihai Constantinescu a murit, după ani de luptă

Mihai Constantinescu a fost urmărit toată viața lui de probleme de sănătate. Inima i-a dat mari bătăi, artistul suferind și mai multe operații pe cord deschis. Chiar în 2017, fusese supus unei intervenții foarte dificile.

A fost un adevărat luptător, motiv pentru care toată lumea spera că va putea să își revină și din această ultimă cumpănă. Pe 13 mai, ajungea de urgență la spital, după ce suferise un stop cardio-respirator. A suferit un al doilea ulterior, alături de o hemoragie cerbrală. De această dată, nu și-a mai revenit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro