Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, clipe grele după moartea acestuia: „Nu pot să conștientizez”

+3 click pentru
galerie

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, clipe grele după moartea acestuia: „Nu pot să conștientizez” © arhiva

Trecerea în neființă a marelui artist, Mihai Constantinescu, a produs multă suferință în rândul admiratorilor, dar mai ales a familei. Mihaela Constantinescu, fosta soție a cântărețului, încă nu poate să creadă că bărbatul pe care l-a iubit și cu care a împărțit o parte din viață nu mai este. 

Decesul lui Mihai Constantinescu a adus multă suferință pe chipul Mihaelei Constantinescu, fosta soția a cântărețului. Chiar dacă au divorțat, cei doi au rămas în cele mai bune relații, iar Mihaela împreună cu Simona, soția artistului, au fost ca două prietene și i-au fost alături cântărețului până în ultima clipă. 

După ce și-au condus bărbatul pe care l-au iubit la groapă, cele două femei se roagă în continuare împreună la Dumnezeu pentru sufletul lui Mihai Constantinescu. Mihaela a mărturisit în direct la Răi da Buni că trece printr-o perioadă groaznică și încă nu îi vină să creadă cele întâmplate: „Este o perioadă sfâșietoare pentru că zilele de după sunt cele mai cumplite.Nu pot să conștientizez[...] Este foarte greu, nu pot să dorm noaptea. Mă rog pentru că eu cred foarte bine în Dumnezeu, știu destul de multe lucruri despre această trecere a oamenilor într-o altă lume.”, a spus aceasta pentru Antena Stars. 

Distrusă de durere, Mihaela Constantinescu se gândește la ziua de 8 noiembrie, atunci când Mihai Constantinescu era sărbătorit cu ocazia numelui pe care îl purta: „Nu cred că vreodată voi mai putea să sărbătoresc cu toată inima această zi sfântă”. Fiind foarte credicioasă, așa cum a afirmat, Mihaela Constantinescu a mărturisit că împreună cu Simona vor face toate tradițiile necesare pentru pomenirea marelui artist.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro