Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, clipe grele după moartea acestuia: „Nu pot să conștientizez”

+3 click pentru
galerie

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, clipe grele după moartea acestuia: „Nu pot să conștientizez” © arhiva

Trecerea în neființă a marelui artist, Mihai Constantinescu, a produs multă suferință în rândul admiratorilor, dar mai ales a familei. Mihaela Constantinescu, fosta soție a cântărețului, încă nu poate să creadă că bărbatul pe care l-a iubit și cu care a împărțit o parte din viață nu mai este. 

Decesul lui Mihai Constantinescu a adus multă suferință pe chipul Mihaelei Constantinescu, fosta soția a cântărețului. Chiar dacă au divorțat, cei doi au rămas în cele mai bune relații, iar Mihaela împreună cu Simona, soția artistului, au fost ca două prietene și i-au fost alături cântărețului până în ultima clipă. 

După ce și-au condus bărbatul pe care l-au iubit la groapă, cele două femei se roagă în continuare împreună la Dumnezeu pentru sufletul lui Mihai Constantinescu. Mihaela a mărturisit în direct la Răi da Buni că trece printr-o perioadă groaznică și încă nu îi vină să creadă cele întâmplate: „Este o perioadă sfâșietoare pentru că zilele de după sunt cele mai cumplite.Nu pot să conștientizez[...] Este foarte greu, nu pot să dorm noaptea. Mă rog pentru că eu cred foarte bine în Dumnezeu, știu destul de multe lucruri despre această trecere a oamenilor într-o altă lume.”, a spus aceasta pentru Antena Stars. 

Distrusă de durere, Mihaela Constantinescu se gândește la ziua de 8 noiembrie, atunci când Mihai Constantinescu era sărbătorit cu ocazia numelui pe care îl purta: „Nu cred că vreodată voi mai putea să sărbătoresc cu toată inima această zi sfântă”. Fiind foarte credicioasă, așa cum a afirmat, Mihaela Constantinescu a mărturisit că împreună cu Simona vor face toate tradițiile necesare pentru pomenirea marelui artist.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro