Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta soţie lui Mihai Constantinescu! Declaraţii sfâşietoare: "Ştiam că va muri"

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fosta soţie lui Mihai Constantinescu! Declaraţii sfâşietoare: "Ştiam că va muri" © captură video

Mihaela, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu a făcut declaraţii sfâşietoare la priveghi. Ştia că va muri şi s-a asigurat că îi spune marelui artist ce sentimente poartă în suflet pentru el. 

Mihaela Constantinescu a fost una dintre persoanele care i-au fost alături artistului în ultimele clipe de viaţă. Cu o jumătate de oră înainte ca Mihai Constantinescu să se ridice la Ceruri, fosta soţie l-a vizitat. Pentru că simţea că este o chestiune de ore sau maxim de zile până la moarte, Mihaela Constantinescu i-a mulţumit pentru tot!

"Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire... Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit... Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta", a spus Mihaela Constantinescu pentru "Răi da Buni".

Alături de ea şi Simona Secrier au fost şi Marilena Adam, naşa de cununie, dar şi mama Mihaelei Constantinescu. Împreună, s-au rugat pentru el de lângă patul de spital de-a lungul ultimelor luni de zile.

"Simona, doamna Adam, care este naşa lor de căsătorie, eu am fost atât cât am putut pentru că am mai avut câteva plecări scurte din ţară, mama mea şi prieteni care ne-au căutat, care ne-au întrebat întotdeauna cu ce ne pot ajuta. El fiind la Terapie Intensivă, nu putea să intre toată lumea, chiar dacă anumite persoane şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita", a precizat Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu rămâne în sufletul ei, chiar dacă aici, fizic, nu mai este. Mihaela Constantinescu şi-a amintit de momentul în care s-au cunoscut: ea avea 20 de ani, iar el 34. Nu a contat diferenţa de vârstă pentru că artistul avea un suflet de copil. 

"Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil. Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani.... Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani. Relaţia de prietenie dintre noi nu a încetat niciodată. Am fost întotdeauna într-o relaţie foarte strânsă şi cu el, şi cu Simona, şi cu oricine a fost în viaţa lui...", a mai spus fosta soţie a artistului.

Vă reamintim că Mihai Constantinescu a murit marţi, 29 octombrie, la spitalul Floreasca. Artistul era internat la Terapie Intensivă din luna mai, când a fost găsit inconştient în locuinţă de soţia lui, Simona Secrier.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro