VIDEO EXCLUSIV / Simona Secrier, împietrită de durere lângă sicriul lui Mihai Constantinescu. Soția artistului trece prin cele mai grele momente!

+3 click pentru
galerie

VIDEO EXCLUSIV / Simona Secrier, împietrită de durere lângă sicriul lui Mihai Constantinescu. Soția artistului trece prin cele mai grele momente! © Spynews.ro

Este jale mare la căpătâiul lui Mihai Constantinescu! Soția lui, Simona Secrier este nedezlipită de sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist. Paparazzii spynews.ro au surprins cele mai dureroase momente din viața celei care a sperat până în ultima clipă că bărbatul pe care l-a iubit mai presus de orice, își va reveni. 

Paparazii spynews.ro au surprins momente dureroase la priveghiul lui Mihai Constantinescu. Trupul neînsuflețit al îndrăgitului artist a fost depus astăzi la biserica Sfânta Parascheva din Capitală, acolo unde zeci de oameni s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care ne-a învățat cum să ajungem într-o „lume minunată” și care ne-a îndrumat să „iubim și câinii vagabonzi”. 

Simona Secrier, femeia care i-a fost alături artistului până în ultimele sale clipe de viață a fost nedezlipită de sicriul acestuia. Îmbrăcată în haine de doliu și cu lacrimi în ochi, soția cântărețului nu și-a dezlipit privirea de la sicriu și nu s-a mișcat nicio clipă de lângă acesta. La priveghi, un preot a ținut o slujbă, iar toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pe Mihai Constantinescu au venit pentru a-i aduce o floare, pentru a-i aprinde o lumânare și pentru a-i spune cât de iubit a fost cel care a făcut ca generații întregi să afle ce înseamnă dragostea de muzică și frumos. 

Mihaela Constantinescu, prezentă la priveghiul artistului

La priveghiul de la biserica Sfânta Parascheva a fost prezentă și Mihaela Constantinescu, prima soție a regretatului artist. Îmbrăcată și ea în haine de doliu, nu și-a putut stăpâni lacrimile și a stat alături de Simona Secrier, în aceste momente grele care parcă le-au unit pe cele două. 

Mihai Constantinescu a murit

Vă reamintim că Mihai Constantinescu a murit marți, 29 octombrie, la spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde se afla de mai bine de 5 luni, în comă. Medicii l-au resuscitat pe Mihai Constantinescu timp de 50 de minute, dar artistul nu a mai putut fi salvat. Cântărețul a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului și a fost adus la spitalul Floreasca din București după ce Simona Secrier l-a găsit inconștient, în luna mai. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro