Secretul lui Cristi Borcea! Cum s-a îmbogățit fostul acționar de la Dinamo după gratii: “A făcut 70 de milioane de euro”

Secretul lui Cristi Borcea! Cum s-a îmbogățit fostul acționar de la Dinamo după gratii: “A făcut 70 de milioane de euro” © arhivă

Cu toate că a fost închis aproximativ doi ani, din punct de vedere financiar, Cristi Borcea nu s-a plâns niciodată! Chiar și după gratii, afacerile fostului acționar de la Dinamo au mers ca pe roate, ajungând la aproape 70 de milioane de euro. Care să fie secretul unui asemenea succes? 

Cristi Borcea nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind un nume consacrat atunci când aducem în discuție fotbalul românesc. A stat după gratii aproximativ doi ani, din martie 2017 până în februarie 2019, însă, din punct de vedere financiar totul a strălucit, mai ales după ce fostul acționar de la Dinamo s-a implicat într-o afacere cu un bun prieten de-al său. 

Și unde mai puneți că s-a bucurat de un succes atât de mare, încât a reușit să strângă 70 de milioane de euro, chit că se afla în închisoare? Dumitru Dragomir este cel care a dezvăluit ”secretul” lui Borcea, sperând că acesta nu va fi deranjat de acest lucru. 

”Cristi Borcea a facut 70 de milioane de euro cat timp a fost in puscarie! Sper sa nu se supere pe mine pentru ca spun asta. Dar nu cred ca se mai intoarce in fotbal”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, într-un interviu de la Telekom Sport.

Cristi Borcea şi-a obligat toate soţiile să semneze un act de confidenţialitate 

Cristi Borcea s-a săturat ca toate fostele soţii să aducă cuvinte urâte la adresa lui. Aşa că, în paginile documentului pe care femeile l-au semnat, există o clauză, precum căreia, niciuna dintre fostele soţii, iubite sau relaţii, nu are voie să adreseze cuvinte urâte despre celelalte foste ale sale sau să apară în diferite emisiuni în care să dezvăluie detalii intime din timpul relaţiei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro