Selly, gest de recunoștință pentru munca medicilor, în timpul crizei de coronavirus. „Situația în care ne aflăm e incertă”

+3 click pentru
galerie

Selly, gest de recunoștință pentru munca medicilor, în timpul crizei de coronavirus. „Situația în care ne aflăm e incertă” © Instagram

Adorat de mii de tineri din întreaga țară, Selly a profitat de statutul său și le-a transmis fanilor un mesaj extrem de important. Iată cum și-a manifestat puștiul recunoștința pentru medicii care îi tratează pe bolnavii de coronavirus, în plină pandemie!

Selly este unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri din România. La doar 19 ani, puștiul a făcut senzație în mediul virtual cu videoclipurile sale, fiind cunoscut chiar și în străinatate. Puștiul nu își neglijează niciodată fanii și ține legătura permanent cu ei, la fel ca de această dată, când a ținut să le împărtășeasă un mesaj pe cât de puternic, pe atât de emoționant.

De curând, Selly a ținut să-și exprime public solidaritatea și respectul față de cadrele medicale care duc o luptă continuă în pandemia de coronavirus. Vloggerul le-a spus admiratorilor că totul depinde doar de noi și că este indicat să rămânem în case pentru a nu a face munca medicilor și mai grea.

„Fraților, situația în care ne aflăm e incertă. Depinde de noi dacă se va agrava sau se va termina repede. Tot ce trebuie să facem este să stăm în casă pentru a nu îngreuna munca medicilor din linia I care se luptă cu virusul. Puterea e la noi”, a scris Selly pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro