Selly, mesaj emoționant pentru mama lui după accidentul de mașină prin care e trecut

+3 click pentru
galerie

Selly, mesaj emoționant pentru mama lui după accidentul de mașină prin care e trecut © arhiva

Selly este unul dintre cei mai populari vloggeri de la noi, iar acesta face furori cu fiecare apariție. După ce a fost implicat într-un accident cu bolidul de lux, tânărul a ținut să-i adrese un mesaj emoționant mamei.

În urmă cu doar câteva zile, Selly a avut partea de spaima viații lui. După ce în urmă cu o lună și-a cumpărat un bolid de lux cu care a făcut senzația la prima fotografie postată, ghinonul a fost de partea lui deoarece mașina a fost avariată destul de mult în urma unui accident provocat chiar din cauza lui. 

Mașina de 70.000 de euro are pagube mari, însă vloggerul este mulțumit că atât el cât și ceilalți participanți la trafic au ieșit nevătămați din tot incidentul. 

În urmă cu puțin timp, tânărul a postat pe pagina de socializare un mesaj prin care îi îndeamnă pe fanii săi să aprecize mai mult lucrurile frumoase din jurul lor, dar a avut un mesaj emoționant și pentru cea care i-a dat viață. Probabil, Selly a conștientizat pericolul prin care a trecut, iar asta l-a făcut să aprecieze mai mult lucrurile: 

„Vă provoc din nou să apreciem împreună lucrurile frumoase și pozitive din jurul nostru. Astăzi aș vrea să vorbim despre profesorul vostru preferat. Încep eu. V-am tot povestit despre mamă mea că este profesoară de matematică și că tot ea este și profesorul pe care îl apreciez cel mai mult, în special pentru dedicarea pe care o are în această profesie și pentru faptul a investit extraordinar de mult timp în educația mea”, a scris Selly pe pagina lui de Facebook.

Selly a câştigat un milion de euro din publicitate

Notorietatea de care se bucură pe reţelele sociale l-a făcut să fie şi unul dintre cei mai bogaţi tineri de vârsta lui din România. Selly a reuşit să strângă, în toţi aceşti ani, nu mai puţin de un milion de euro din publicitate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro