Selly, reacţie dură la adresa jurnalistului care a critcat accidentul prin care a trecut! "Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec"

Selly, reacţie dură la adresa jurnalistului care a critcat accidentul prin care a trecut! "Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec" © Instagram

La nici două săptămâni de la întâmplarea prin care a trecut Selly, reacţiile continuă să apară. Cristian Tudor Popescu a comentat despre incidentul prin care a trecut tânărul, iar vlogger-ul la rândul său, i-a răspuns cum ştie mai bine, în versuri.

Selly a trecut prin primul incident neplăcut din viaţa lui, după ce, în urmă cu ceva timp, şi-a lovit bolidul în valoare de 70.000 de euro. Gurile rele au comentat despre evenimentul prin care a trecut vlogger-ul, însă artistul nu a comentat nimic. Asta până de curând, când jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre incident, lucru ce l-a deranjat destul de mult pe Selly.

Cristian Tudor Popescu este indignat de faptul că vlogger-ul a dat o sumă atât de mare pe autoturism, considerândul-l pe Selly inconştient. "Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini.", a spus jurnalistul.

Reacţia lui Selly nu a întârziat să apară. Tânărul vlogger a fost vizibil deranjat de spusele jurnalistului şi i-a răspuns acestuia cum ştie el mai bine, în versuri. "Da mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec", a fost mesajul pe care Selly i l-a transmis jurnalistului Cristian Tudor Popescu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro