Şerban Huidu reacţionează în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce a fost ironizat: „Tot ce vor e să se mai răzbune"

Şerban Huidu reacţionează în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce a fost ironizat: „Tot ce vor e să se mai răzbune" © spynews.ro

Şerban Huidu a reacţionat în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce internauţii au asociat accidentul provocat de fiul şefului LPF cu cel al cărui protagonist a fost prezentatorul tv.

În mediul online, printr-un meme, s-a sugerat că Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, nu va ajunge după gratii pentru accidentul provocat, aşa cum, nici Şerban Huidu nu a făcut, după accidentul în care trei oameni şi-au pierdut viaţa.

Şerban Huidu nu a stat pe gânduri şi a hotărât să reacţioneze pentru a pune capăt răutăţilor. Prezentatorul tv a menţionat că nu e treaba lui să comenteze un accident, atât timp când nu se ştiu toate detaliile, dar nu înainte de a spune că pe internet toţi se cred judecători.

De asemenea, prezentatorul tv a ţinut să transmită condoleanţe familiei lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de Mario Iorgulescu şi i-a rugat pe internauţi să se abţină de la alte "adevăruri absolute". 

"Au început. Pe net toți sunt judecători si toți "Au dreptate". Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se stiu detalii este inutil. Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri și alte "adevăruri absolute" sa se abțină. Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru "moraliștii de carton" drama nu contează. Tot ce vor e să mai se mai răzbune virtual pe cei ce cred ei ca sunt vinovaţi de neputința proprie.", a transmis Şerban Huidu prin intermediul reţelelor de socializare. 

Mario Iorgulescu se află în continuare internat la Spitalul Elias din Capitală şi este conectat la aparate pentru dializă, dat fiind faptul că rinichii săi nu mai funcţionau aşa cum trebuie. Fiul şefului LPF a provocat în urmă cu o săptămână un accident pe şoseaua Chitilei, conducând cu 240 km la oră. În urma impactului, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, a murit. Ulterior, s-a aflat faptul că Mario Iorgulescu se afla în stare de ebrietate şi consumase substanţe halucinante.

Vă reamintim că, pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier, în localitatea Timișul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane. A fost condamnat la 2 ani și 6 de închisoare cu suspendare, în iunie 2012, iar după ce familiile victimelor au făcut apel, în februarie 2013, Șerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro