Sergiu Hanca şi soţia, vacanţă de cinci stele peste mări şi ţări. Imagini de senzaţie din escapada de Revelion

+4 click pentru
galerie

Sergiu Hanca şi soţia, vacanţă de cinci stele peste mări şi ţări. Imagini de senzaţie din escapada de Revelion © Instagram

Sergiu Hanca şi soţia lui, Andreea Hanca, au început Noul An peste mări şi ţări, la soare şi la căldură. Cei doi au făcut un obicei de a petrece Revelionul în vacanţe luxoase, astfel că nici în acest an nu au vrut să facă excepţie.

Astfel, profitând de pauza competiţională, Sergiu Hanca şi-a luat soţia şi au plecat împreună cu alţi prieteni tocmai în Punta Cana. De altfel, aceeaşi destinaţie a fost aleasă şi de Florinel Coman şi de Florin Tănase de la FCSB, alături de iubitele lor.

Dar să revenim la cei doi. Sergiu Hanca şi Andreea Hanca i-au spus bun venit lui 2020 la plajă. Cei doi au lăsat la o parte grijile, stresul şi alte preocupări cotidiene şi au ales să se bucure de timp doar pentru ei.

Andreea şi Sergiu Hanca nu s-au zgârcit nici cu imaginile pe care le-au postat pe reţelele sociale. Şi pentru că distracţia mai mare este atunci când eşti cu toţi cei dragi, cei doi nu au plecat singuri, ci alături de bunul lor prieten, Laszlo Sepsi, şi de partenera acestuia.

Sergiu şi Andreea Hanca vor să-şi mărească familia

Şi dacă relaxarea şi distracţia sunt la ele acasă, cine ştie, poate fotbalistul şi soţia sa nu vor veni doi, ci chiar trei din vacanţă. Aceştia au un băieţel superb pe nume Zian, însă vor să-şi mărească familia, cei doi recunoscând acest lucru nu de puţine ori. În plus, în luna noiembrie, paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, au surprins-o pe Andreea Hanca la o clinică de fertilizare din Capitală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro