Sfâşietor! Ce planuri își făcuse Denisa Răducu înainte să afle diagnosticul crunt al medicilor

+4 click pentru
galerie

Sfâşietor! Ce planuri își făcuse Denisa Răducu înainte de a afla diagnosticul crunt al medicilor © arhivă

Denisa Răducu s-a stins la 27 de ani, lăsând în urmă lacrimi şi regrete. Artista îşi făcuse o mulţime de planuri şi avea de gând să muncească din greu pentru ca toate visurile să  i se implinească, dar în iulie 2017 a pierdut cea mai importantă luptă, cea cu viaţa.

Înainte de a afla diagnosticul crunt al medicilor, Denisa Răducu îşi dorea să-i calce pe urme surorii sale şi să devină mamă. Ea şi logodnicul ei, Florin, voiau mai mult ca orice să-şi întemeieze o familie. 

Potrivit unor surse apropiate familiei, Denisa a mers la un spital din Capitală, cu ceva timp înainte de a afla de boală, pentru a face o serie de analize. Rezultatul analizelor le-a arătat celor doi că Denisa Răducu poate rămâne însărcinată. Astfel, visul lor urma să se împlinească.

Denisa Răducu a început să se imagineze în rolul de mămică. Era pregătită şi visa la momentul în care avea să-şi ţină copilul în braţe. 

Din păcate însă, la câteva zile după acel moment, artista s-a simţit rău. La scurt timp, i-a făcut medicului o vizită şi a aflat că este bolnavă, iar şansele de supravieţuire erau.... mici. 

Artista a murit după o lungă agonie

În ciuda eforturilor medicilor şi a rugăciunilor apropiaţilor, Denisa Răducu a murit la 27 de ani, pe 23 iulie 2017, după ce a luptat câteva luni cu diagnosticul crunt: carcinom hepatocelular.  Şi-a dat ultima suflare în propria locuinţă, vegheată de apropiaţi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro