Sfâșietor! Cum și-a luat adio iubitul Denisei Răducu, după ce artista s-a stins din viață

Sfâșietor! Cum și-a luat adio iubitul Denisei Răducu, după ce artista s-a stins din viață © Arhiva

Sfârșitul tragic al Denisei Răducu, la doar 27 de ani, a lăsat un gol imens în sufletele celor care au iubit-o și apreciat-o. Cei mai afectați au fost părinții, dar și Florin, iubitul artistei, care a divinizat-o.

La doar o zi după parastasul Denisei, Florin a decis să părăsească România, dar nu înainte de a face un gest emoționant în memoria artistei. Florin a plecat atunci spre cimitir, în fața monumentului impunător al Denisei Răducu. Atunci, oamenii au spus că l-au văzut pe iubitul manelistei vorbind o noapte întreagă cu fotografia ei și spunându-i ce își dorește de la viață. 

A dormit o noapte întreagă la mormântul Denisei

Cutremurător este faptul că, odată cu moartea manelistei, iubitul ei a considerat că nu îl mai leagă nimic de România, astfel că a decis să ia calea Spaniei, pentru un nou început. 

"La un moment dat, spre dimineață, a adormit acolo, cu capul pe piatra de mormânt. Cred că a plâns până i-au secat lacrimile. Și, pentru ca Denisa să știe că va fi tot timpul alături de ea, chiar dacă este plecat din țară, a făcut un semn pe mormântul ei”, ne-a spus o sursă apropiată familiei vedetei. A plecat din România și, cred eu, nu se va mai întoarce decât, poate, pentru a se reculege la mormântul ei! Nu vrea să mai aibă de-a face cu România, și-a lăsat sufletul aici.", au declarat mai multe surse pentru Spynews, la acea vreme. 

Mai mult decât atât, Florin, iubitul Denisei, a petrecut mult timp în România și înainte ca manelista să se stingă din viață, fiind alături de ea atunci când a fost internată în spital. Astfel, nu a mai avut timp să se ocupe de afacerile bănoase din Spania și aceleași surse ne-au declarat atunci că a pierdut peste jumătate de milion de euro pentru că nu a mai avut timp să își managerieze toate treburile. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro