Tatăl Denisei Răducu, declarații șocante în ziua în care artista ar fi împlinit 30 de ani. Lăsată fără niciun ban pe patul de spital

+3 click pentru
galerie

Tatăl Denisei Răducu, declarații șocante în ziua în care artista ar fi împlinit 30 de ani. Aceasta a rămas fără niciun ban pe patul de spital © arhiva

În ziua în care Denisa Răducu ar fi împlinit 30 de ani, tatăl ei a făcut declaraţii şocante despre persoanele care au lăsat-o pe artistă fără nicun ban pe patul de spital.

Denisa Răducu și-ar fi sărbătăorit astăzi ziua de naștere, împlinind 30 de ani. Din păcate, tânăra s-a stins în urmă cu trei ani lăsând în urmă o durere imensă și multe regrete. Toți cei apropiați sunt în stare de șoc și încă nu le vine să creadă că au pierdut-o pe frumoasa artistă. 

Deși s-a luptat mult cu boala, în ultimele clipe de viață Denisa a avut mari probleme și cu banii. Tătăl cântăreței a făcut declarații șocante pentru Antena Stars precizând că au fost persoane care au lăsat-o fără niciun ban. ”A avut un card care a dispărut, se știe cine i l-a luat, i-a scos toți banii pentru ca ea era atât de buna la suflet încât preda cardul”, a spus tatăl acesteia. 

Emilian Răducu mărturisea că doar cu câteva luni înainte să afle de boala ce o măcina, cardul ei a dispărut, iar după ce a aflat diagnosticul, cântăreața a suferit enorm de mult deoarece a rămas fără toate economiile pe care le-a strâns de-a lungul timpului. Banii din concerte nu ar fi intrat pe cardul Denisei, ci pe cardul impresarului, Florin Dovlec

Întrebat de reporterul Antena Stars dacă familia a obținut bani din drepturile de autor ale Denisei, Emilian Răducu a mărturisit că nu a primit nimic: ”Absolut nimic. Deci toate drepturile care i se cuveneau ei s-a folosit Dovleac Florin care e cunoscut sub numele de Florin Pește  și alții care n-au avut nici în clin ca grad de rudenie sau ca au participat cu ceva la prestigiul asta al ei.”

”Noi ca familie n-am beneficiat de absolut nimic, de nimic, de nimic, de nimic. Se judecă în continuare, se dau termene, li s-a pus în vedere sa aducă documente, hartii, acte prin care sa dovedească ca ce au făcut ei e legal. Nu nimic. Nu vor să se prezinte nici la judecată, nu aduc nici documente, absolut nimic, nu știu pana când s-o prelungi și cât o mai ține”, a mai adăugat tatăl Denisei. 

Cântăreața de manele s-a stins la vârsta de 27 de ani în urma unei boli crunte: carcinom hepatocelular. Medicii s-au luptat până în ultima secundă să o salveze, însă boala a învins.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro