De ce a refuzat tatăl Denisei Răducu să primească ceva din averea cântăreței! "Din sărăcia mea i-aș fi dat orice"

+3 click pentru
galerie

De ce a refuzat tatăl Denisei Răducu să primească ceva din averea cântăreței! "Din sărăcia mea i-aș fi dat orice" © arhivă

După moartea Denisei Răducu familia s-a adunat pentru împărțirea averii. Părinții regretatei artiste au decis ca tot ce a rămas în urma ei să fie luat de sora acesteia, de Adelina. Emilian Răducu a și explicat de ce a refuzat să primească ceva din averea Denisei.

Emilian Răducu recunoaște că a dus un trai modest întotdeauna, însă niciodată nu s-a gândit să ia ceva din averea fiicei lui. Singurul lucru pe care bărbatul și-l dorea era să fi dat tot ce are pentru a o mai vedea o dată pe fiica lui.

”Eu, ca tată al Denisei, nici nu am putut să mă gândesc la averea ei. Ar fi fost culmea să mai vreau ceva de acolo. Vă zic sincer, ar fi culmea să doresc ceva din averea ei. Eu, sau oricine altcineva din familie în afară de sora ei. Acum s-au liniștit oricum lucrurile, nu se mai pune problema... Dar, vă spun  doar atât: mi-aș da averea, viața și orice altceva ca să o mai văd o dată”, a declarat Emilian Răducu pentru www.spynews.ro.

Emilian Răducu povestește că de fiecare dată făcea tot posibilul să îi ofere orice Denisei, ori de câte ori aceasta mergea acasă. Bărbatul povestea că i-a fost tată și că el trebuia doar să îi ofere lucruri, nu să ia ceva de la ea, motiv pentru care atunci când a auzit de împărțirea averii nici nu a vrut să audă că i-ar reveni lui ceva.

”De fiecare dată când venea aici, din sărăcia mea, din tot ce aveam, din tot ce am.... i-aș fi dat orice. Dacă dorea ceva, indiferent ce, iar eu puteam să îi ofer, o făceam fără să mă gândesc. Nu mă gândeam că nu am bani, ca nu se găsește... Rezolvam! Era odorul meu, lumina mea, ar fi culmea să nu îi dau. Și, niciodată, dar absolut niciodată, nu m-am gândit să iau ceva de la ea! Îi sunt tată, eu trebuie să îi ofer... Îmi pare rău doar că nu am putut să îi ofer mai multe zile, să îi fi dat de la mine, atâta tot”, ne-a mai spus Emilian Răducu.

Emilian Răducu și-a pierdut fiica pe 23 iulie 2017. Denisa s-a stins din viață după câteva luni în care s-a luptat cu o boală grea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro