Și tatăl Lorei a murit, acum mulți ani. Artista a rămas orfană de ambii părinți

+3 click pentru
galerie

Și tatăl Lorei a murit, acum mulți ani. Artista a rămas orfană de ambii părinți © Instagram

Sunt momente grele pentru Lora. Mama artistei, diagnosticată în în urmă cu câțiva ani cu cancer la sân, a murit acum câteva zile. Artista a luat o pauză de la rețelele de socializare și încearcă acum să se refacă după tragedia care a lovit-o – din păcate, nu prima de acest fel din viața ei.

Lora este acum orfană de ambii părinți, tatăl ei, renumit medic urolog, încetând din viață atunci când vedeta avea numai 4 ani.

„Tatăl meu, care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, și-a dorit foarte tare să cânt”, povestea Lora, acum ceva vreme.

Deși spune că nu are foarte multe amintiri cu tatăl ei, având în vedere vârsta fragedă la care l-a pierdut, ține minte că era mereu susținută atunci când se apuca de cântat.

„Dar țin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoțată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână și să cânt. Să-i binedispun pe invitați. Să spunem că în copilărie am fost susținută”, mai spunea Lora.

Lora și-a pierdut și bunica, chiar în ziua în care filma primul videoclip din cariera solo. A primit atunci un telefon care o anunța de tragedie, însă a mers înainte pentru a-i onora amintirea bunicii sale.

„A fost un moment foarte greu, dar am ştiut că de acolo de unde se va duce ea mă va ajuta să am o carieră frumoasă. După ce am filmat videoclipul am fost la Vaslui”, povestea Lora, la „Acces Direct”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro