FOTO / Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş a ajuns în România! Se află în aceeaşi biserică în care a fost şi Ileana Ciuculete

+5 click pentru
galerie

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş a ajuns în România! Se află în aceeaşi biserică în care a fost şi Ileana Ciuculete © arhivă

În urmă cu doar câteva minute, sicriul cu trupul fără viaţă al lui Cornel Galeş a fost adus în România şi depus la aceeaşi biserică în care a fost adusă şi Ileana Ciuculete. 

Trupul fără viață al lui Cornel Galeș a fost adus, în urmă cu doar câteva momente, la aceeași biserică la care a fost depusă și Ileana Ciuculete, în anul 2017. Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș este unul din lemn, închis, de culoare maro. Acesta a fost depus în biserică, acolo unde va sta până joi, în ziua înmormântării. 

Cornel Galeș a fost depus la capela bisericii unde a fost adusă și Ileana Ciuculeteși unde s-a desfășurat slujba de înmormântare a acesteia, informează România Tv. 

În urmă cu scurt timp a venit la capela bisericii unde este depus Cornel Galeș și Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș. Îmbrăcată în haine de doliu, aceasta a venit pentru a-i fi alături ca și până acum, lui Cornel Galeș. 

Încă de când s-a aflat de moartea acestuia, Viviana s-a ocupat de toate cele necesare înmormântării și, potrivit aceleiași surse, nu a fost contactată deloc de către fiica lui Cornel Galeș. 

Mai mult, Viviana a mai declarat pentru România TV că nu a avut nevoie de procură de la o rudă de gradul 2 de-ale lui Cornel Galeș, pentru a putea face repatrierea. Înmormântarea lui Cornel Galeș va avea loc joi, iar acesta se va odihni pentru totdeauna, alături de Ileana Ciuculete, căci cei doi vor împărți același mormânt. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro