Silviu Balaure și-a botezat fetița! Fericire fără margini în familia fotbalistului: „Minunea noastră este creștină”

+2 click pentru
galerie

Silviu Balaure și-a botezat fetița! Fericire fără margini în familia fotbalistului: „Minunea noastră este creștină” © Facebook

Nu numai Cristian Daminuță și-a botezat copilul în timpul stării de alertă! Silviu Balaure a anunțat că astăzi a avut loc botezul fiicei sale, micuța Nicole-Alexandra. 

Fetița lui Silviu Balaure a fost botezată 

Silviu Balaure, mijlocașul în vârstă de 23 de ani, a devenit tătic la începutul lunii ianuarie. Frumoasa lui soție, Oana, a adus atunci pe lume o fetiță perfect sănătoasă și frumoasă foc! Sâmbătă, 16 mai, a avut loc și botezul micuței Nicole-Alexandra. 

Anunțul a fost făcut de fotbalist printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare și o fotografie pe măsură. „De azi, minunea noastră este creștină! Te iubim enorm! Nicole-Alexandra”, este mesajul postat pe Facebook de mijlocașul în vârstă de 23 de ani. 

Soția fotbalistului, Oana Balaure, a transmis pe Facebook un mesaj emoționant în această zi specială pentru familia lor. 

„Zâmbesc cu ochii, cu gura, cu inima și simt o recunoștință care e mai mare decât mine când conștientizez că ești copilul meu. Te iubesc! Semnat, mami!”, a scris Oana Balaure. 

Cristian Daminuță și-a botezat astăzi fiul 

De asemenea, și Cristian Daminuță a trăit astăzi momente emoționante. Alături de soția sa, fotbalistul și-a botezat băiețelul, pe Dominic. Totul, la fel ca și în cazul lui Silviu Balaure, într-un cadru restrâns, cu puține persoane, date fiind restricțiile din perioada stării de alertă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro