Silviu Prigoană, dărâmat de moartea lui Marcel Toader: „Trebuia să ne întâlnim mâine”

Silviu Prigoană, dărâmat de moartea lui Marcel Toader: „Trebuia să ne întâlnim mâine” © Arhivă

Silviu Prigoană este dărâmat de vestea morții lui Marcel Toader, finul familiei sale. Cei doi erau buni prieteni, iar tragedia este cu atât mai șocantă încât urmau să se vadă foarte curând.

Și Silviu Prigoană a declarat ceea ce știa deja toată lumea: faptul că nimic nu prevestea moartea fulgerătoare a lui Marcel Toader, la numai 56 de ani.

Afaceristul a descris totul ca fiind „un episod tragic în viața lui” și încă nu își poate reveni din șoc.

„Eu sunt fără cuvinte. Am vorbit și am aranjat, trebuia să ne întâlnim mâine. Nu îmi vine să cred nici acum. E absolut un episod tragic în viața mea, e finul familiei mele. Nu am cum să știu dacă a avut probleme medicale. Eu eram nașul lui. Pentru mine a fost un șoc. Noi avem exact aceeași vârstă.

A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a spus Silviu Prigoană, conform Fanatik.

Marcel Toader a murit sâmbătă, în jurul orei 16:00. Afaceristul de 56 de ani a suferit un infarct, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Toader se afla la casa unor prieteni din Periș, în momentul tragediei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro