Simina a spus tot adevărul despre căsnicia cu What`s Up: „Cred că învăț lucruri din lecțiile astea”

+3 click pentru
galerie

Simina a spus tot adevărul despre căsnicia cu What`s Up: „Cred că învăț lucruri din lecțiile astea” © Instagram.com

S-au iubit cu patos, dar și-au spus adio și fiecare a luat-o pe drumul său! Simina, fosta soție a lui What`s Up a spus tot adevărul despre perioada petrecută alături de artist. Important pentru cei doi este faptul că s-au despărțit în condiții amiabile și că fiecare își vede, în felul lui, de viața pe care o duce acum. 

Între What`s Up și Simina au fost multe furtuni, cei doi au avut o relaţie cu năbădăi, şi, după aproape un deceniu de iubire, aceștia au ajuns în cele din urmă să divorţeze. Dacă artistul a dezvăluit, în stilul său caracteristic motivele divorțului, blonda a preferat să nu dea prea multe detalii despre ceea ce a dus la ruptura dintre ei.

Asta până de curând, când vedeta şi-a deschis sufletul şi a recunoscut că, deşi între ei a fost o iubire mare, aceasta s-a stins treptat, ajungând la concluzia că între cei doi nu mai funcţionează lucrurile nici profesional, şi, cu atât mai puţin în plan personal... Vedeta a dezvăluit că nu a fost vorba despre infidelitate, ci, că atât ea, cât şi fostul ei soţ merită o şansă la o viaţă mai bună.

„Cred că învăț lucruri din lecțiile astea. Eu am pus tot timpul cariera pe primul plan” a spus Simina, la „Răi da Buni”.  

Despărțire grea pentru artist și pentru Simina

Despărţirea dintre What`s Up și Simina nu a fost deloc uşoară şi, fiecare a încercat să treacă în felul lui peste separare. Astfel, la scurt timp după anunţul că vor divorţa, What`s Up s-a afişat cu o nouă iubită, în braţele căreia părea că se simte din ce în ce mai bine. 

Dacă fostul ei soţ şi-a găsit fericirea în bratele altei persoane, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Simina. Fosta soție a lui What`s Up nu a găsit încă pe nimeni care să-i aline suferinţa după divorţ, însă, recunoaşte că nici nu a căutat. De ce să nu-şi fi găsit încă pe nimeni Simina? Oare să fie adevărat că pune cariera pe prim plan, aşa cum a spus, iar acum nu caută nicio relaţie, sau poate încă nu s-a vindecat după divorţ?! Nu se ştie sigur, dar cert este că ea si What's Up au rămas în relaţii civilizate, ba chiar apropiate, am putea spune, ceea ce rar mai vedem la personajele din showbizul românesc!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest