Simona Gherghe a trecut prin clipe grele. Vedeta şi-a făcut curaj şi a povestit tot. "Am luat pastile"

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe a trecut prin clipe grele. Vedeta şi-a făcut curaj şi a povestit tot. "Am luat pastile" © Instagram

Simona Gherghe este o vedetă iubită şi apreciată de o ţară întreagă, tocmai de aceea, îndrăgita prezentatoare nu s-a sfiit să vorbească despre experienţele prin care a trecut, de-a lungul timpului.

Indiferent dacă a fost vorba despre lucruri fericite sau mai puţin fericite, cert este că Simona Gherghe a ales mereu să le facă publice, în speranţa că fanii ei vor învăţa de la ea. În urmă cu ceva timp, Simona Gherghe a ales să povestească despre una dintre cele mai urâte experienţe din viaţa ei.

Vedeta a decis să facă totul public, tocmai pentru ca cei care o îndrăgesc să-i asculte sfatul şi să nu urmeze greşeala ei. Astfel, în urmă cu mai mulţi ani, Simona Gherghe a povestit că a luat pastile pentru a slăbi mai uşor. După ce fusese în vacanţă şi luase câteva kilograme în plus, vedeta a vrut să scape uşor de ele, astfel că a luat pastile.

Din păcate, Simona Gherghe a trecut prin clipe grele, pentru că s-a simţit destul de rău. După ce a trecut prin acea expoerienţă urâtă, vedeta le-a recomandat tuturor prietenilor şi fanilor săi să nu ia niciodată pastile de slăbit, ci să încerce să dea jos kilogramele acumulate prin sport şi alimentaţie corespunzătoare.

„Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap. A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante. Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni", a spus Simona Gherghe, potrivit Antena 3.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro