Viața de mamică îi dă mari bătăi de cap. Simona Gherghe abia face față celor mici: ”Sunt panicată”

+3 click pentru
galerie

Viața de mamică îi dă mari bătăi de cap. Simona Gherghe abia face față celor mici: ”Sunt panicată” © arhiva

Simona Gherghe a decis să se dedice exclusiv vieții de familie și să aibe grijă de cei doi copii ai săi, însă viața de mamă este destul de complicată, iar vedeta le-a povestit fanilor despre problemele din ultima perioadă.

Viața de mamică este frumoasă, dar de asemenea este și foarte grea, iar Simona Gherghe poate fi cel mai bun exemplu. Fosta prezentatoare de la Acces Direct le-a mărturisit fanilor de pe contul său de socializare ca ultima perioadă a fost destul de complicată.

După ce a ales să plece într-o scurt vacanță împreună cu soțul ei, Simona Gherghe s-a întors rapid acasă acolo unde a revenit la probleme cu cei mici. Cei doi copii au făcut febră, fapt ce a alarmat-o destul de mult pe vedetă. Mai mult, aceasta le-a mărturisit admiratorilor că a trebuit să anuleze și programarea la vaccin a celor mici, iar în continuare are foarte multe lucruri de făcut. 

Pentru că se apropie Crăciunul, Simona Gherghe nu-și mai vede capul de treabă. Trebuie să pregătescă cadourile pentru cei dragi, dar și bradul, acolo unde Moșul va lăsa darurile mult așteptate. Perioadă este destul de aglomerată pentru Simona, iar acest lucru o îngrijorează destul de tare: ”Sunt panicată”, le-a spus aceasta urmăritorilor săi. 

În urmă cu aproximativ opt luni, Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea tv s-a bucurat enorm că și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a avea doi copii, iar viața i s-a schimbat radical de când a simțit bucuria de a fi părinte.  

"Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre", povestea vedeta în urmă cu câteva luni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro