Simona Gherghe, "prinsă" în greva generală din Franţa. "Sper să putem pleca"

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, "prinsă" în greva generală din Franţa. "Sper să putem pleca" © Instagram

Simona Gherghe a plecat cu soţul ei într-o scurtă vacanţă la Paris, însă, din păcate, vedeta are emoţii pentru întoarcerea în ţară. Simona Gherghe a împărtăşit totul cu fanii săi, pe reţelele sociale.

Simona Gherghe şi soţul ei, Răzvan, au plecat pentru prima dată într-o vacanţă, după ce au devenit din nou părinţi. Chiar dacă le-a fost greu să-şi lase micuţii acasă, Simona Gherghe şi Răzvan au decis că este momentul să se deconecteze două zile şi să se bucure de timp pentru ei.

Cei doi au ajuns în capitala Franţei, acolo unde s-au plimbat, au mâncat bine, au vizitat, s-au pozat şi s-au bucurat de relaxare. Chiar dacă au "fugit" doar pentru două zile, ieşirea din cotidian i-a făcut să se simtă bine şi să-şi reîncarce bateriile.

Dar chiar şi aşa, acum, când trebuie să revină în ţară, Simona Gherghe şi soţul său au emoţii, totul din cauza situaţiei din Franţa. O grevă generală a paralizat întreaga ţară, joi, oamenii făcând protest faţă de reforma pensiilor.

Simona Gherghe se află în Paris, astfel că situaţia de faţă nu este deloc în favoarea ei, pentru că ar putea afecta zborul pe care frumoasa vedetă îl are spre casă.

"Grevă generală în Paris, sper să putem pleca", a scris Simona Gherghe pe Instagram. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, însă Simona Gherghe speră ca lucrurile să reintre în normal, pentru a putea ajunge acasă, la copiii săi.

Simona Gherghe le duce dorul micuţilor

Deşi a plecat pentru două zile, pentru a se relaxa, vedeta nu a putut să se bucure de timpul liber din toată inima pentru că, aşa cum era firesc, le duce deja dorul micuţilor ei, care o aşteaptă nerăbdători acasă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro