Eveniment foarte important în viața Simonei Gherghe! "Începem!" / VIDEO

Eveniment foarte important în viața Simonei Gherghe! "Începem!" / VIDEO © Instagram

Simona Gherghe le-a dat prietenilor ei o veste, fiind extrem de fericită de ceea ce se întâmplă în familia ei. Sâmbătă, pe 9, Vlad împlinește șase luni, așa că va începe diversificarea alimentației. Vedeta povestește cât de încântată e, mai ales că aștepta de ceva timp acest moment. 

Simona Gherghe povestește că este mult mai relaxată decât a fost atunci când a început diversificarea în cazul Anei și crede că Vlad va fi un mâncăcios, dat fiind faptul că mereu îi privește atunci când ei stau la masă, semn că deja este curios să încerce altceva decât lapte. 

"Mi se pare un eveniment important. Mâine, pe 9 Vlăduț face șase luni, așa că începem diversificarea! Acum mă duc să cumpăr aparatul acela minune pe care l-am folosit și la Ana, care prepară legumele la abur. Începem! Ce s-a schimbat față de acum doi ani, ei bine, sunt mult mai relaxată. N-o să mai aștept câte trei zile pentru fiecare legumă pe care o introduc. Nu cred că vor fi probleme. Și cred că o să fie un mare mâncăcios! Îl văd cum se uită la noi când mâncăm", a spus Simona Gherghe.

Începând de mâine așadar, o nouă provocare o va pune la încercare pe Simona Gherghe. Va trebui să îi gătească lui Vlad pentru a vedea ce îi place, ce nu îi place. Având în vedere faptul că Simona Gherghe are experiență din trecut, de la Ana, cu siguranță nu va întâmpina nicio problemă. 

Vlad Ioan a venit pe lume în luna mai a acestui an, atunci când Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta și soțul ei, Răzvan Săndulescu, mai au o fetiță pe nume Ana Georgia, care a venit pe lume în mai 2017. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro