Simona Gherghe, fotografie de colecție: „Ana și mamaia mea”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, fotografie de colecție © Instagram

Chiar dacă momentan face o pauză de la TV, Simona Gherghe știe cum să își încânte în continuare admiratorii. Vedeta postează frecvent poze din viața ei personală și împărtășește diversele experiențe de care se lovește din rolul de mămică. Astăzi, a încântat pe toată lumea cu o fotografie de colecție: fiica ei, alături de bunica ei!

Poza a fost postată pe rețelele de socializare și a strâns foarte repede zeci de mii de aprecieri și de comentarii.

„Cea mai frumoasa fotografie: Ana si mamaia mea. 2 ani si 5 luni si 94 de ani si 10 luni. ❤️🌸 #atreiageneratie #fotografiedecolectie #family #love #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

În poza cu pricina, protagoniste sunt, bineînțeles, micuța Ana Georgia și bunica vedetei, care pare să explice ceva cu mare grijă, în timp ce micuța ascultă cu atenție.

„Ce frumos! / Să-ți trăiască, să fie amândouă sănătoase / Foarte faină întâlnire de generații! Să trăiască drăguța de mamaie și toată familia!”, au fost câteva dintre comentarii.

Detalii neștiute din copilăria Simonei Gherghe

În urmă cu câteva zile, Simona Gherghe le povestea admiratorilor niște lucruri mai puțin știute din copilăria ea. A mărturisit că își amintește cu grav de toate vacanțele petrecute la țară, acolo unde se bucura de delicioșii papanași moldovenești. Chiar a avut grijă să prepare această rețetă și pentru Ana Georgia, ca un fel de secret dintre generații.

„Mare mi-a fost mirarea când, peste ani, ajungând în București, am comandat papanași, cu gândul la cei făcuți de mamaie, și am primit ditamai gogoașa, împănată cu smântână și dulceață. Păi, dragii mei, să-i gustați pe cei moldovenești și apoi mai vorbim!”, a scris Simona Gherghe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro