Simona Gherghe ''fuge'' de copii pentru a-şi satisface poftele. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască asta!

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe ''fuge'' de copii pentru a-şi satisface poftele. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască asta! © Instagram

Simona Gherghe este mamă cu normă întreagă şi tot ce face este pentru binele copiilor săi. Chiar şi atunci când vine vorba de propriile plăceri, Simona Gherghe se sfieşte să le îndeplinească uneori, dacă cumva asta însemană să-i afecteze în vreun fel pe cei mici.

Aşa s-a întâmplat şi de această dată, când Simona Gherghe le-a povestit fanilor ei un lucru pe care nu multă lume îl ştie. Mai exact, Simona Gherghe este o mare fană a popcornului, însă pentru că copiii cu vârsta sub patru ani au interzis să consume acest aliment, din cauză că s-ar putea îneca, frumoasa prezentatoare evită să mănânce de faţă cu copiii ei.

Ei bine, însă, atunci când reuşeşte să iasă în oraş, Simona Gherghe profită şi îşi satisface această poftă. Simona Gherghe încearcă să fie o mamă cât se poate de bună, a cărei principală preocupare este doar binele micuţilor săi.

''Deja tradiționala poză cu popcorn! Iubesc floricelele de porumb și îmi plăcea tare mult să-mi fac acasă, în ceaun. Doar că, de când cu copiii, nu mai pot mânca în preajmă lor. Știți deja că popcornul și alunele sunt printre cele mai periculoase alimente, cu mare potențial de înec, la copiii sub 4 ani. Așa că fiecare vizită la mall se lasă cu o pungă de floricele, pe care le devorez până acasă 😀🤦‍♀️'', a scris Simona Gherghe pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro