Simona Gherghe, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Seamănă ca două picături de apă!

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe, mesaj emoționant de ziua mamei sale. Cele două seamănă ca două picături de apă! © Instagram

Este o zi specială pentru Simona Gherghe. Îndrăgita prezentatoare o serbează miercuri, pe 18 decembrie, pe mama ei, pe care nu o „arată” ochilor curioșilor prea des. Însă, acum că a făcut-o, este greu să nu observăm un lucru foarte evident: faptul că ele două seamănă ca niște picături de apă!

De ziua mamei sale, Simona Gherghe a transmis un mesaj înduioșător, în care își exprimă iubirea pentru cea care i-a dat viață și fără de care nici măcar nu știe ce ar face. Chiar ea a recunoscut acest lucru, spre bucuria fanilor virtuali.

„La mulți ani, MAMA! Cea mai bună și mai devotată! Te iubim mult! Nu știu ce ne-am face fără tine...❤️❤️❤️”, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Prietenii virtuali ai Simonei Gherghe s-au grăbit cu mesaje de felicitări, care mai de care mai frumoase și mai inspirate.

„Aveți o mamă dulce și frumoasa⭐Seamănă cu bunica mea, care era din Moldova. ⭐Toți îi spuneau PĂPUȘA. Nimeni nu o striga pe numele adevărat”, a transmis unul dintre utilizatori.

Simona Gherghe are o familie fericită

Simona Gherghe a luat o pauză de la televiziune, pentru a se concentra pe minunata ei familie. Căsătorită cu Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe este fericita mamă a doi copii: micuța Ana Georgia și Vlad Ioan, care a venit pe lume chiar în acest an. Deși a declarat că viața de mamă cu doi copii mici este obositoare, vedeta spune că este o experiență de neegalat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro