Simona Gherghe, mesaj special pentru tatăl și fiul său, de ziua onomastică. "Ionii mei". FOTO

Simona Gherghe, mesaj special pentru tatăl și fiul său, de ziua onomastică. "Ionii mei". FOTO © Instagram

Este o zi specială în familia Simonei Gherghe. Jurnalista are dublu motiv de sărbătoare și le-a transmis tatălui și fiului său un mesaj emoționant, cu ocazia Sfântului Ion. 

Simona Gherghe i-a fotografiat pe tatăl și fiul său acasă, în timp ce micuțul Vlad Ioan stătea în brațele bunicului său. Imaginea nu mai are nevoie de nici o descriere, iar fanii au înroșit butonul de like, mai ales că Simona Gherghe nu postează foarte des fotografii cu tatăl său.

Imaginea a strâns rapid mii de aprecieri din partea internauțilior, care i-au transmis Simonei Gherghe toate cele bune pentru persoanele speciale din viața ei. 

"Ionii mei! La mulți ani, tata! La mulți ani, Vlad Ioan! ❤️ #vladioan #mamadedoi #family #love #simonagherghe", a scris Simona Gherghe, pe Instagram. 

"La multi ani fericiți alături de cei dragi 😘 / La mulți ani să vă trăiască Ionii să fie sănătoși 🎂 / Să-ți trăiască și să te bucuri de ei👏👏👏❤️❤️❤️ / La multi ani ❤️App mama mea este bona lui Vlad😍❤️ / La mulți ani!😘😘", au fost câteva dintre comentarii. 

Simona Gherghe a decis în urmă cu ceva timp să își dedice tot timpul familiei. Îndrăgita prezentatoare tv este topită după copiii ei și descoperă în fiecare zi lucruri noi despre Ana și Vlad. 

Simona Gherghe este o vedetă iubită şi apreciată de o ţară întreagă, tocmai de aceea, îndrăgita prezentatoare ține mereu legătura cu fanii virtuali și postează în fiecare zi fotografii despre ce mai e nou în viața ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro