Simona Gherghe nu se bucură de Sărbători așa cum ar fi vrut: „Sunt foarte frustrată”

+3 click pentru
galerie

Simona Gherghe nu se bucură de Sărbători așa cum ar fi vrut © Arhivă

Deși mai este puțin până la Crăciun, perioadă în care fiecare persoană trebuie să se bucure, în sânul familiei, de timp alături de cei dragi și de cadouri, Simona Gherghe nu se bucură de această perioadă așa cum ar fi vrut. Vedeta le-a mărturisit fanilor că, din cauza cumpărăturilor făcute pe ultima sută de metri, se simte foarte obosită și frustrată.

Pe Instagram, Simona Gherghe și-a informat admiratorii că ultima perioadă a fost una foarte agitată pentru ea.

„A fost o perioadă absolut nebună. Am terminat astăzi cu toate cumpărăturile”, își începe Simona Gherghe „pledoaria”.

Prezentatoarea mărturisește că, în pofida propriilor dorințe, „a comis-o” și în acest an și a făcut cumpărăturile aferente Sărbătorilor pe ultima sută de metri. Promite, însă, că acest lucru nu se va repeta și la anul, fix pentru că își dorește să fie ceva mai relaxată în această perioadă a anului.

„Sunt foarte frustrată, sunt foarte obosită și nu-i ok să mă simt așa de Sărbători, când ar trebui ca toată lumea să fie relaxată, să ne bucurăm unii de alții mai mult”, continuă Simona Gherghe.

Prezentatoarea adaugă că rezoluția ei pentru anul 2020 este să petreacă mai mult timp cu familia ei, timp pe care să și-l organizeze mai bine. Își dorește să nu mai aibă grija cumpărăturilor pe ultima sută de metri și să nu stea ore în șir în trafic, factorul pe care l-a numit ca fiind cel care i-a adus cel mai mult stres.

„Mă bucur că totuși am terminat cu drumurile astea infernale”, concluzionează Simona Gherghe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro